Snart läggdags.

Det som såg så bra ut för blåvitt igår kväll, slutade helt åt skogen. En feldömd straff och lite otur förstörde allt, det kändes nästan som att det var vi som var på banan.... men, bryt ihop och kom igen!

Haft en låndag på jobbet, som alla torsdagar, men idag ville/tyckte chefen vi skulle gå hem så fort vi stängt, så en kvart efter stängning var vi borta... =) Fick däremot lite tid att fördriva i Ludvika innan träningen... men jag klagar inte. Träningen idag var lätt och lagom, ca en timme... känns lite segt i kroppen just nu, 3 matchen på 10 dar, det känns kan jag säga. Img är jag nog tillbaka som toppforward igen... och då jävlar! Jag ska fan göra mål. 2 st.

M har varit snäll och fixat en match-lunchdosa åt mig beståendes av makaroner och köttbullar.... tror jag iaf... för det var vad jag önskade... img är det  3 poäng som gäller. Det finns inget annat. Skall hoppet leva, så är points nödvändiga. Vi är för bra för att åka ur, vi är värda mer än så. Så img gäller det.

Ledig lör-sön sen. Skönt. Det betyder sova!

Det går lite framåt med "flytta vägen" projektet. Det har iofs visat sig att vi måste spränga(!) lite själva och så, men det ska väl gå... sen har svärfar fixat så vi kan få låna en lastbil och skopa eller något sånt, och en massa fyllnadsmassa tydligen.... så vi kanske kan få en ny väg tillslut ändå... så vi får se då om det blir spränga av nästs helg!


Har varit lite dålig på att lägga ut lite bilder den senaste tiden.. men har inte ritkigt orkat... men ska ta tag i det någon dag..

Innan läggdags ska jag försöka se om jag kan få över lite ringsignaler från datorn till telefonen.... jag lovar inget bestämt... haha...

Godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0