Söndag.

Fredagens vistelse i Ludvika gick över förväntant lugnt och stabil till. Var direkt aldrig någon jätte rusning, så det blev aldrig någon riktig panik. Skönt. Hemma redan vid 02, så det var mer än great! Fick ju lov kolla vem som vann Idol och lyssna på vinnerlåten, sen ta en snabbdusch. Somnade vid 03, sen dundra snöplogen förbi vid 05, och 08 ringde klockan igen.....yeah.

Gårdagen spenderades sen i Örebro, med att gå på Ikea, shoppingcentret Marieberg och så lite på stan. men det blev dåligt med shopping faktiskt, var mest ikea som fick lite kosing av oss... ja, förutom bilfirman sen då där M köpte ny bil... hmm...  Direkt vi kom hem till byn igen, så plocka vi ur den lilla handeln, tog syrrans gardiner vi köpt på Ikea och drog till Nås. Hann med att busa med pysen lite innan det var läggdags där. Blev även lite glögg och pepparkakor. =) Fortsatte resan till de centrala delarna av Nås och hälsade på mams och paps. Blev en biltur och så lite dansbandskamp + en tekopp och lite macka. =) Sen hem till sängen och slå igen de blå.

Så man skulle kunna säga, att vi lyckades återigen spendera en lördag överallt utan just hemma.

Idag var det en behövlig sovmorgon på schemat. Underbart. Upp och slängde i en tvättmaskin, slog på vinterstudion, käkade frukost och dammsuga. Så det är i stort sett vad som åstadkommit hittills. Och inte blir det mycket mer än så heller skulle jag tro. Laga lite lunch, åka till återvinningen med skräp och fortsätta se på tv. Nå högre krav har jag inte igår.

Förresten, artisterna till melodifestivalen har nu blivit offentliga. Och även i vilka delfinaler som vilka är med. Som ni kanke vet har vi biljetter till Leksand... och har hela tiden tänkt att där kommer väl den sämsta tävlingen äga rum, med alla operadivor och så.... men icke. Vad säger man om BWO, Molly Sandén och EMD.....jag tror jag överlever mer än väl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0