Time to say good night...

..ja, kanske inte direkt så ordagrant precis nu, men snudd på. Eftersom jag har varit ensam hemma hela långa kvällen, och kommer så att vara i kanske 2 timmar till ungefär.. så bestämde jag här och nu att jag kryper till kojs och läser lite. Passar på att ta mig i säng i tid och kanske till och med somnar runt 22. Det vore toppen. Och välbehövligt. Våra tidiga helger aktiviteter med turer till Örebro och lite sånt har satt sina spår. Att bara få sova ut på söndagen räcker inte för mig. Igår var jag helt väck när klockan ringde, liksom idag.

Har iaf hunnit med att sett på lite tv idag, spenderat några timmar framför datorn i brist på annat, men har även tvättat en maskin och hängt upp den tvätten. Det är nog det jag kan kolla nyttigt idag.

Img ska vi bjuda på julfika hela dan på jobbet. Kan tro att pensionärerna kommer. Har ni vägarna förbi, så titta in vet jag.

Blir en tur till stan img, med hopp om att kunna slutföra julklappsinköpen. Är lite orolig inför 2 julklappar, de där jag fick lov göra lite förarbete på.. har lyckats fått i väg mitt iaf, så nu hänger det inte på mig längre.. men har inte fått någon som helst respons än... men en leverans innan jul lovades..... mer kan jag inte säga. Mer vill jag inte säga. Går allt som det ska, så kommer detta bli årets julklapp. Jag kan nästan garantera det. Och ni ska få se resultatet. Ha bara tålamod. Spännande är det i varje fall. I övrigt så är det svärmors som skall fixas och sen ska jag sätta ihop lite "allt-möjligt-korgar" till några. Sen ska jag anse mig klar. Om det riktigt skiter sig med de där hemliga klapparna, så har vi som tur är tisdagen på oss att fixa något, men då är vi nog inte ensamma ute i svängarna.

Sov gott mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0