Hemma igen, åtminstone för en stund.

Gårdagskvällen blev lugn och skön. Värmde varsin felix-pizza vid Dammsjön och sen spelade vi lite maxi-yatzy. La oss relativt tidigt faktiskt.. somnade av rätt fort, sen vid 4 var vi uppe båda två och jagade mygg. Fy fan. Gav oss inte förrän vi dödat allihopa, stängde fönstren, sen var det lugnt. Då sov vi som två stockar till halv 11 sen...... vädret var kanske inte det allra bästa idag, inge sol direkt..... så fm och lite av eftermiddagen har bestått av ännu mer yatzy-spelande.. och vilken skicklighet jag spelar med... vann kanske 10 av 12 ggr, och fick yatzy lika många.... =) Grillade kyckling med pommes och bea till lunch. Det bästaste. Diskade och städade ihop. Drog oss in till city igen runt 16-snåret.

Varit uppe i berget och lekt med grabbarna, som skall tillbringa natten hos farmor och farfar medan mamma och pappa är på bröllopsfesten. Tagit en lite biltur nu och tankat min bil. Ska se på fotbollen som jag spelat in, och lämna över datorn till mamma.

Kände inte att det var någon idé att sova vid Dammsjön ikväll, eftersom vi ändå skall iväg img på dan. Men det ser ut som att vi åker tillbaka img kväll iaf. Lär ha med lite mer mat bara, sen kanske vi stannar till tisdagen eventuellt.. då lär vi hemma och packa om för nya äventyr.


Lovade er lite bilder förut.

  

Och sen några från idag, innan batteriet i kameran dog..

  


Kommentarer
Postat av: Emma

Jodå allt är bra. börjar lessna lite på att gå hemma hela tiden men åker till stugan på ons och stannar obestämd tid så det känns jätteskönt! kram!

2008-07-06 @ 11:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0