Tillbaks i vardagen igen.

Så har man då gjort första dagen efter semestern. Pust och stön. För det första är det ju inte det lättaste att sig i säng på kvällen innan, när sambon fortfarande har semester. För det andra håller man ju på kriverar när klockan ringer typ 3 timmar tidigare än den gjort de senaste 3 veckorna. För det tredje är det ju ingen höjdare att komma till jobbet och korgen svämmar över med saker att göra och en del är panik bråttom. 2 fastighetsaffärer den är veckan och inga lån är upplagda. Halleluja. Men, eftersom jag sitter här, så verkar det ju som att jag har överlevt dagen ändå. Så nu ska det väl bara bli bättre och bättre för varje dag som går.

Har varit på träning. Lagdelsträning och mycket skott. Skoj. Bara en träning kvar, sen är allvaret igång igen. Spännande och nervöst. Kanske kan vi chocka våra motståndare lite, i och med att vi gjort en rotation på positioner och lite så. Vi har fått upp konkurrens i laget om platserna nu, det är alltid bra!

Ser på OS-dokumentären. Skoj att följa våra stjärnor i livet. Det bästa och enda intressanta denna sommaren på televisionen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0