Sunday.

Vaknade faktiskt av mig själv i morse, strax före halv 10. Så det var lagomt att gå upp bara, för det var sagt att vi skulle komma till baket till typ halv 11. Slängde fram lite ljusstakar också innan vi traskade upp. Sen kan man väl säga att vi varit borta större delen av den här dagen också. Men jag vill ändå inte påstå att jag har bakat så mycket. Nja, det kändes som att jag inte riktigt behövdes där, så det blev mest lite stoppa i påsar och sno igen... men frysen fick sig en påfyllning iaf.

När vi anlända hemmet igen, så var det bara att plocka ihop och röja i röran, dammsuga huset och stryka en gardin. När jag ändå hade strykbrädan och järnet framme, var det lika bra att stryka sängkläderna som låg på stryk-vänt också.

Har fixat en dosa till morgondagen, bestående av makaroner och korv. =) Duschat och gjort det jag måste innan läggdags. Så jag funderar på om jag inte skulle ta och sova lite kvälls-middag nu, så jag orkar se hela Wallander sen....

Img är det måndag. En ny arbetsdag och nya friska tag. På kvällen ska jag vara hos pysen och busa med honom, medans hans päron är på möte/träning... får väl allt se om jag lyckas få honom att sova innan mamma kommer hem... tror jag får M med mig också.

Under dagen så har det plaskat ute. Snön har kommit ner, men det har varit slask. Typ på nollan hela dagen, så om Anders slaskar, ska nu julen braska...... hmm... för mig kvittar det. Jag vill ha vår och sommar.



Just ja, lovade er en bild från veckan på jobbet. Man skulle kunna säga att  vi blev bombhotade. =)
En liten kille i kanske 7 års åldern kom in, och ville växla till sig lite större sedlar i utbyte mot bomben som han fått av sin faster i födelsedagspresent. Den består som tur är, av 6 st enkronors rör och lite hemmafixande. Men visst är den cool?



Kommentarer
Postat av: Icka

Eller så kan man göra kuddfodral av dem! =) Eller en duk eller nåt..

2008-12-01 @ 15:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0