Den längsta dagen på länge.....

....men ändå en av de kortaste. Jobbade som sagt på hemmaplan idag. Skulle få sällskap framt ill kl 12 ungefär, sen skulle jag fixa de sista timmarna själv. Fast vid halv 12 ungefär när jag hade fått en liten minilunch och vi suttit och rullat tummarna båda två x antal timmar, så skickade jag hem Jenny. Fanns liksom ingen anledning att hon skulle sitta kvar bara för att fördriva tid, kunderna var vääääldigt lätträknade. Kanske 4 telefonsamtal på hela dan och runt 10 kunder. Det snudd på stendött. Varenda bybo verkade vara i skogen och jaga fjuntar. Hade absolut inget annat att göra än att läsa expressen och aftonbladet på nätet.... men man tackar ju och tar emot för att för en gångs skull få  hem från jobbet redan vid 14-snåret. Exakt, verkligen GÅ hem!

M kom också hem relativit tidigt, så vi har spenderat eftermiddagen utomhus med att plantera ljung, räfsa löv och plocka in lite trädgårdsmöbler. Var liksom på tiden.

Sen tänkte vi äta thai tillsammans med M´s föräldrar, men vilken nit. De hade åkt till Thailand på semester typ... kommer hem om en månad... hmmm... har de annonserat? Det gjorde de iaf förra året... besvikelse var ordet. Så det fick bli en grillad kicken och pommes istället. Lika gott det egentligen.

Sitter här och ser på hockey på tv. Leksand verkade visst bara värma upp i första perioden, men nu så är siffrorna rättade och ser bra ut igen... se på lite inspelat Idol sen och sen kanske det är läge att snarka i soffan medan M ser på sina program?


Kommentarer
Postat av: Carro

Var menar du att moster och Rauno har tagit vägen?

2008-10-17 @ 21:29:24
Postat av: Carro

Äsch då! Var ju jag som missuppfattade det där helt och hållet =)

2008-10-18 @ 11:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0