Försvunna träningskläder.

Blev inte så mycket mer skriva av igår kväll. Blev fast framför tv:n. Fotbollsmatchen blev väl kanske direkt aldrig spännande, då Umeå var rätt så överlägsna. Hade Linköping ens ett anfallsförsök? Nja, de var lätträknade iaf. Öqvist såg man inte röken av, men Marta däremot. Svensk fotbolls älsklings tjej. Så grryyyyymt bra. Om man bara kunde ha en liiiiten del av hennes snabbhet och hennes teknik, så skulle jag vara mer än nöjd.

Igår med posten så kom även min personliga fondrapport för första kvartalet. Kul läsning. Fond 1 = -24%, Fond 2 = -15%... osv.... inte blir man speciellt glad när man läser det, men samtidigt är det inget att oroa sig över. Jag får sändigt dessa frågor på jobbet just nu. Men just nu när börsen och allt är så långt, så är det ju nu man ska investera och sätta in mer... så behöver man inte ha pengarna snart, så är det bara att gilla läget och ligga kvar. Det kommer repa sig, frågan är bara hur lång tid det kommer ta. Men nog hade det varit roligare att läsa ett + tecken framför.

Riksbanken höjde reporäntan med 0,25 ytterliggare idag, det var nog inte riktigt väntat. Så nu väntar nog en räntehöjning hos oss med.... kommer bli tufft med alla med stora lån... glad vi ännu inte kommit upp i några större belopp, men sen väntar ju en utbyggnad också.

Jobbat till ca 17.30 idag. Gick hyffsat bra faktiskt, så jag kunde smita iväg i bra tid. Hann till träningen i tid till och med. Blev rätt så mörkt mot slutet nu, så frågar är om vi kan träna 18.30 längre.... men samtidigt är det kanske bara 2 torsdagar kvar...

När jag hade duschat och satt mig i bilen, hade jag fått sms av M. Hans träningskläder var spårlöst försvunna och han skulle spela innebandy 5 minuter senare... vet inte riktigt om han har hittat dem heller än, tror inte det, men han är iaf inte hemma, så han måste ju träna. Har inte sett hans träningskläder i tvätten på ett tag, och inte har de spelat på hela sommaren heller... så de måste ligga någonstans. Finns några alternativ, i hans garderob på något bra ställe, i garderoben i hallen, eller påhyllan ovanför trappen ner till källaren.... i tvättstugan är de inte, för där är det bara mina svettiga kläder och liiiite lort tvätt. Allt som inte är stulet kommer fram.

Som många kanske vet, så är jag ett stort fan av märket puma. Nu har jag t o m lyckats smitta över detta till M...... så nu börjar hans ägodelar mer och mer också innehålla detta märke... Innan jag till slut köpte min nya tröningsväska, dock Peak men iaf.. så var jag på jakt efter en puma. Jag hittade dock bara en, och det i ett mjukt och tunt material, inget som föll mig i smaken. Så då fick det duga med en peak. Igår kom M hem med ett inpuls-köp, men ändå välbehövligt för honom. En ny träningsväska. En puma. Fan, jag ville ju också ha nästan en sån.

Snart är det fredag och helg igen. Skönt. På lördag är det nog säsongens absolut viktigaste match + att det gäller att Kvarnsveden gör det dem ska och sätter dit Rävåsen. Har vi tur och lite flyt, så kan det fortfarande gå vägen. Så länge det finns en chans, så kan vi inte ge upp.

Kommentarer
Postat av: Inger

Ja vi är uppe.

2008-09-04 @ 22:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0