Oväntat besök!

Av en ren slump när jag skulle ställa in mjölken i kylskåpet, kände jag något i perriferin utanför fönstret. Skyndade mig att hämta kameran och försökte få lite kort...



Ser ni! 2 st råddjur, en mamma och ett litet kid. Jätte söta! Stod under äppelträdet och tuggade på öpplena som ramlat ner på marken! Stod i fönstret och kikade på dem en lång stund, innan de sakta men säkert studsat upp mot skogen.

Sen jag kom hem från jobbet har jag inte gjort så mycket. Sett på lite inspelat från igår och så ätit lite mat. Pratade med M för en stund sen, han trodde de skulle vara i Blge redan starx efter 20... alltså en hel timme tidigare än tänkt! Inte mig emot!

Just ja, jag har gjort en annan sak ikväll också. Letat efter strumpbyxor.Jag kom ihåg att jag gav upp mit letande för bara någon vecka sen när jag också sökte dem. men ikväll gav jag mig inte. De kunde ju liksom inte vara spårlöst borta. Så stort har vi det liksom inte, så de fick lov finnas någonstans. Till slut kom jag på, de kanske hade åkt ur korgen i garderoben som de legat i, och liksom hamnat under och bakom. Mycket riktigt. Jippi!

Img efter matchen skall vi ut och käka med laget, sen blir det lite festligheter för de som vill efter det. Förhoppningsvis så får vi fira nytt kontrakt också.

Förresten, kolla in länken: http://www.dt.se/sport/article352834.ece

Kommentarer
Postat av: Inger

Fint besök. De är väl vackra?

Håller alla tummar i morgon!!! Vi åker till Mora på fm. Hör av dig när ni är klara.



Kram Mamma

2008-09-19 @ 19:23:42
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se
Postat av: Carro

Vi åkte från Blge idag vid 20.30... Hade vi vetat hade ju Mattias fått åka med oss hem!

2008-09-19 @ 21:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0