Back home!

Så var vi tillbaks på hemmaplan igen efter en dag i Örebro. Varit en lugn och rätt så billig dag måste jag säga. Tog en sväng runt Ikea, men det var mest till syrran vi handlade, förutom mörkläggningsgardiner till oss. Lunchades på Pizza Hut och så letade vi luft-trycksmätare i halva stan. Bra med gps ibland. =) Ja, inte för att den talar om vart mätarna är, men åtminstone bensinmackarna.

Fortsatte eftermiddagen med att leta oss till Behrn Arena för att kolla fotboll. Så länge solen var framme var det varmt och skönt, men ju längre tiden gick, ju blåsigare och kyligare blev det. Sen var det dessutom inte M´s dag riktigt, han glömde fleecetröjan, tjock-strumporna och långkalsongerna hemma. Ja, han plockade fram dem iaf, men med kom de inte... haha...så han var mest frusen av oss. Jag själv har ju höjt min kroppstemperatur något de senaste månaderna, så jag fryser typ aldrig.

Matchen var Hammarbys från början, men man skulle kunna säga att de inte riktigt hade turen på sin sida. Dåliga på att göra mål framåt, en straffmiss och så ett självmål förstörde dagen.. slutade 2-1 till Kif. Fast det var skoj och se! Pratade några minuter med Lissel och kollade läget med allt lite snabbt, så nu har vi lite koll på varandra igen. Fick även en kortis pratstund med Elin & Hanna (f.d lagkamrater under Västerås-tiden, nu den ena i Bajen och den andra i Örebro...). Så jag har haft en bra dag.

Slängt ihop en matdosa till img... men nu räknar jag ner dagarna jag ska jobba. Nog för att jag lär laga mat åt mig sen när jag är hemma om dagarna också, men jag slipper iaf göra sådana hära måste-matdosor för att inte svälta.

Ska ta och äta några små godisar, kolla lite i pandurokatalogen, koppla av en stund och sen krypa till kojs. Är måndag snart igen. =(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0