Nattmössan nästa!

Kvällen har spenderats i Nås hos mamma och pappa. Mamma bjöd på hempizza, medan M checkade och grejsade med deras dator... jag fixade ihop och sydde några snuttefiltar till Ludvig, närmare bestämt 5 stycken (!), så nu hoppas jag bara att de duger åt honom också. Fast, det är kanske en vane sak? Om vi alltid ser till att en är med överallt från och med nu, så borde den väl bli ett måste för honom? Just nu så sover han sött i sin säng med snuttisen lite över huvudet... så än lever hoppet.

Jag ska ta och göra honom sällskap i nattmössan jag med. Kommer ihåg hur trött jag var i morse och jag skulle tro att jag skall upp runt 4 eller så... M som ska upp och jobba img, han visar ingen som helst tendens till att ta kvällen...

Får antagligen besök av pappa img förmiddag. Han skall fixa lite med fönstret som de bytte här i fredags.. förbereda för att slå igen det invändigt så det kan tapetseras senare... innan det blir aktuellt så ska även rörmokaren hit, men det står inte på... jag börjar se ett liiiitet slut i renoveringen, trots att det är en del grejer kvar än... men bra blir det!

Usain Bolt, kvällens man alla gånger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0