Inte många timmar sömn....

I natt har vi inte sovit särskilt bra, inte särskilt mycket heller. Ludvig somnade vid 22.15, så så långt var allt frid och fröjd. Vid 01.45 var han nästintill klarvaken! Fick gå upp och ge honom lite mat och efter en halvtimme uppe så somna han.... jag en stund efter det.... sen vid 04 så är han vaken igen.... får honom att somna om mellan oss, för att sedan ska vara vaken och morgonpigg vid 05.45.... jippi! L har sovit middag nu mellan 8.30-10 och jag har åtminstone vilat detsamma... dags att göra oss klara för BVC och läkarbesök nu.

Igår kväll när jag var borta så gick det kalas för grabbarna. Ludvig somna i bilen redan innan vi tagit oss ur byn, trots att han sov ute i 2½ timme i -7'c en stund innan vi åkte.... vaknade sedan i bilen hem med M... men sen har de busat och myst. Ludvig saknade inte mig förrän jag kom hem och han märkte jag varit borta. Skönt på sitt sätt.

Det var kul att vakna i morse/natt och inse det var -14'c ute.... eller inte.... nu tror jag det är typ 12... åhhhh va jag inte gillar vintern.

Dags att varmköra bilen och dra på oss tonvis med kläder....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0