Beck time.

Söndagsfilmen har precis börjat, ser ut att bli lika spännande som vanligt. Ska nog ta och poppa lite popcorn sen så vi har något att stoppa i munnen.

Eftermiddagen bestod av en tur till syster med familj, för att dels hämta corre som varit på service/tvättning... men även hade mamma bakat semlor åt oss alla, ja tom pysen fick en egen! Godingen där. Det sa swisch och så var den slut.. dock glömde jag kameran hemma, så det blev inga kort... =( Sen så fick vi vara med om när han tog sina första TVÅ steg! Han hade lärt sig att stå på egen hand, så det visade han oss stolt... sen så tog han två små kliv innan han stöp i mammas famn... så snart så!

Har börjat planera för ett ikea besök snart också... så det gäller att komma på och skriva ner vad som skall inhandlas. Mest smått och gott som behövs, inga större möbler iaf,  men sen drar det väl iväg med kronor ändå..

Efter Beck så blir det läggdags, sen vaknar man upp till måndag och en ny vecka. Sophämtning img, få se om de ser tunnan nu... och så väntar vi fortfarande på att plogen ska hitta hit.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0