Torsdag 12 februari.

Dagen idag har varit lång, men ändå har jag tagit mig genom den på något vis. Började städa lite på jobbet för att vi ska få ny skrivare-kopiator-fax (allt-i-ett) inom en snar framtid, och därför behöver vi göra om lite med hurtsar och så. Slutade med att jag fick med mig en kollega och vi verkligen slängde massvis med papper som damerna en gång i tiden tyckt vara bra att spara.... blanketter från 80-talet, hur aktuella tror ni de är? Allt ska sparas, "kan vara bra att ha"... jo visst, allt finns i datorn att skriva ut, när de väl ska ha något så vet de ändå inte vart de lagt det... så vi passa på och slängde typ allt.. för att sen börja möblera om i hela lokalen.... men i slutändan kommer det nog bli bra....får väl se på måndag vad chefen tycker.... Hemma vid 18.30...

4 natten i rad som jag sov bedrövligt. I natt var jag uppe och fördrev lite tid tom vid 04 snåret.. och sen bara ligger jag och tvinnar... börjar det sätta sig på pysket nu, att jag inte kan sova och det låser sig? Något mystiskt är det. Jag menar, jag brukar vanligtvis kunna sova var som helst och nästan hur mycket som helst...men nu varken somnar jag eller sover bra.. så fort huvudet kommer på kudden så blir jag klarvaken. En jobbdag till, sen lite ledigt iaf.

Vad säger man om de rysska dopade skidskyttarna? Inte ett dugg förvånande, det kunde man ju räkna ut med baken... skönt ändå att fuskarna åker fast, och även innan VM.. så kanske världsmästarna får fira på riktigt sätt, och inte få sin guldmedalj 3 månader senare då det framkommit att segraren varit dopad. Stäng av hela Ryssland.

Se på lite tv och stoppa något i magen, sen måste jag göra ett försök att sova. Ska passa på medan M kommer sitta i soffan och återhämta sig efter bandyn, så kanske jag har somnat innan han lägger sig och ska läsa en stund med lampan tänd.. det brukar inte störa mig ett dugg att lampan är tänd, men nu är det ju något knas med hela sömnen...

Ta det lugnt under morgondagen, ni vet väl vad det är för dag?

Kommentarer
Postat av: Carro

Fredag den 13:e... Jag sa till mormor att hon skulle hålla sej inne =) En annan är ju dessvärre tvungen och ut.

2009-02-12 @ 21:07:36
Postat av: Syrran

Det är kroppen som förbereder sig för vad som komma skall. Pysen var vaken mellan 4 och halv 6. Bara att gilla läget. Så det är bra om du är förberedd!

2009-02-12 @ 22:01:14
Postat av: Carro

Imorgon? Då ska jag jobba innan det bär av till Hedemora =)

2009-02-12 @ 22:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0