Hej Tisdag!

Pappa och M är på vinden och arbetar. Jag sitter här och rekar lite. Lilleman ligger i sängen och sover än. Vi var uppe mellan 7-8 han och jag, sen la vi oss igen och snarka... måste ta vara på timmarna man kan. =)

På eftermiddagen så ska vi hämta tapeterna. Tja, hämta och hämta, visserligen ska vi det, men vi lär väl betala för dem också... och det blir en del det med.. inte är det billigt heller. Ska samtidigt hämta upp Ludvigs farmor vid frissan, som åker direkt dit från Kolmården semestern. Gäller att slå två flugor i en smäll.

Vad vi sedan skall göra fram till det blir allsång på tv:n, det vet jag inte än. Skulle kanske behöva klippa gräset om det är uppehåll, men då behöver Ludvig sova eller ha sällskap så nja.

I morgon kommer mina arbetskamrater på besök bara de slagit igen för dagen. Ska se på junior och även spana in bygget kan jag tro, få se vad de tycker. Tur man har lite bakat i frysen, sen funkar alltid glass, så då har jag fixat det fikat. =)

Over and out för nu.

Kommentarer
Postat av: Carro

Nej men vi ska =) Blir väl att vi bokar ett par veckor i förväg bara. Ö har iaf fått semester v 37 och 38 så vi åker då nån gång iaf.

2009-07-28 @ 12:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0