Magknip de lux.

Natten har inte varit den bästa.... iaf inte för min och M´s del. Ludvig har sovit i perioder och har väl egentligen fått sin sömn.. men när klockan är typ 3 och hans ögon är klarvakna och munnen går i ett, då är det lite små drygt... Jag ovh Ludvig har i natt varit vakna mellan 02-03.45...vid halv 4 fick jag nästan nog och bad M försöka hjälpa till... en kvart senare, så lyckades vi få honom att sova... fram till 06.15..då var det kört igen.. jag och pysen var uppe från då till klockan 8. Han hade magknip stackarn och bara skrek. Så har det varit hela natten. Jag tror jag vet varför också. Jag åt lite dillchips igår kväll.... stärkelserna där i skulle jag tro... så det blir inga mer chips för mig åp ett tag.. åtminstone inga med smakförstärkelser i...stackars liten. Vid kl 8 när jag i princip gett upp någon mer timmes sömn och satt mig för att äta frukost, så somnade han i bilstolen utan att jag ens gungade på den! Eftersom man får ta alla tillfällen som ges till sömn, så ställde jag bilstolen och Ludvig på golvet bredvid sängen och så kröp jag ner igen. Sen sov vi båda två som två stockar medans det hamrades och bankades vägg i vägg med oss (!) ända till klockan 11. Hur skönt som helst, och välbehövligt.

Det gick nästan till och med så långt i natt, att jag vid halv 4 funderade på att ta en promenad eller åtminstone gå ut och hämta tidningen... det var inte många minuter i från.

Vi ska nu ta och packa ihop oss lite, fixa ordning ett kort och hänga en tvätt, sen bege oss till Nås för att se om mormor morfar är hemma. Var ett tag sen vi var dit nu, så det är tid att förgylla deras dag lite med ett Ludvig-besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0