Regniga söndag!

Oavsett om jag vill ha regn eller inte och oavsett om jag vill ha söndag eller inte, så är det en regnig söndag man vaknar upp till. Är jag förvånad? Inte det minsta.

Natten har varit bra, förutom att vi varit vakna jag och Ludvig mellan 03.30-05.15.... men det tog vi igen sen med att sova ända till halv 11 innan vi gick upp! Sista timmarna spenderades i soffan dessutom, så M hade fått smyga för att inte väcka oss... ja,våra 50 fullsmockade kvadrat gör det ju inte helt lätt att kunna göra något ostört...

Efter att M sotat pannan, så fick Ludvig sig ett bad så att han skulle vara fin när vi ska på hans farmors försenade födelsedagsfika på eftermiddagen. Det firade Ludvig med att så fort jag lagt honom på skötbordet efteråt, kissa rakt ut över handduk och allt. Dagens andra nerkissade handduk på en halvtimme! (Japp, han gjorde likadant innan badet...). Efter lite mat nu, så har han somnat med sina kalaskläder på sig i soffan. Bara att hoppas att vi håller oss rena och fina tills vi skall iväg.... ska ge er ett kort under dagen på kalaskillen!

Pappa dök upp på förmiddagen, så han och M är ute och snickrar. Hur ens Ludvig kan sova just nu det förstår jag inte? För de håller på (vad jag tror iaf...) att såga upp väggen mellan det nya/gamla, vilket gör att det bankas och bullrar rätt så bra här innte + att glasrutan och porslinet klirrar emellanåt.... det kanske är dags att fixa fram lite flyttkartonger snart och börja packa ner allt? Sovrummet + vardagsrummet skall ju tömmas helt.... vardagsrummet kommer flyttas till nya delen och sovrummet blir det befintliga vardagsrummet... men inget rum blir klart före något annat, så vi kan liksom inte börja flytta över några saker i ett rum först och ta dem pö om pö sen... så hur vi ska lösa allt, det är för mig en liten gåta utan något direkt svar just nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0