Välkommen söndag!

Det är söndag, det ösregnar utanför fönstret och jag är utsövd. Natten har varit toppen verkligen, kanske till och med den bästa hittills!

Åkte till Nås och hälsade på min mormor och morfar igår. Hade med lite fika bröd till dem. Det är så uppskattat när vi kommer och hälsar på och när de får se på grabbarna. Sen ringde pappa och undra om vi ville ha hamburgare vid Nåsen, för de skulle dit med Hasse och Eva. Så resten av kvällen spenderades där. Blev kvar till närmare halv 12 tror jag... mörkret föll t o m så vi fick ta fram lite ljus. Mysigt och trevligt. Ludvig var lite gnällig och övertrött ett tag, men somnade av runt 21-21.30 någongång i bilstolen. När vi kom hem så bytte vi bara blöja och så la vi oss. Guess what, 04.15 gick vi upp första gången och var bara uppe i en kvart innan vi somnade som två stockar igen. Vid sju var vi återigen vakna då den täta näsan gjorde sig påmind.. lite mat och så somna vi om till klockan 9. Ljuvligt.

Nu är vi på språng till Falun för att köpa lite material igen. Takskivor, osb, gips och lite spackel, sen kan arbetet fortskrida img...

Glöm inte att se på TV4 sport ikväll klockan 18.00.
Järngängets stjärna gör då A-LANDSLAGS debut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0