I en dimma

Andra natten i rad nu som Forslund junior inte haft någon lust att sova när det är natt, vilket har gjort att hans mamma och pappa varit lätt trötta och slitna ett tag nu... Natten till måndag var hela familjen vakna mellan 00-03.30 och natten till idag mellan 00-02.30..... den lille herren har absolut ingen lust att sova och bara skriker och skriker... så han har under dessa timmar varit rätt så billig...

....men bara natten är över, så är han hur go och glad och underbar som helst. Det är bra konstigt. Hur gör man för att han ska sova på nätterna? Det värsta är att M måste till jobbet img, så han skulle behöva få sova i natt... det hjäler ju liksom inte att vi lägger oss samtidigt som Ludvig, när grabben ändå inte somnar. Han är nyäten och mätt, så det är inte det... så frågan är om det är magknip? I natt gjorde han 4 lass på direkten innan vi la oss till och med.. härligt.

I natt har vi dock bara varit upp en gång och ätit efter att vi somnat runt halv 3.. och det var vid 05.40-snåret.. sen sov vi ända till strax före 9.... och obeservera att snickarna var på plats 06.52 och drog igång, det kändes som de höll på riva hela huset ett tag (utbyggnaden är liksom vägg i vägg med sovrummet) men när det låter som mest, sover Ludvig som bäst.... funderar på att fråga om de inte kan arbeta nattskift medan de är här....

Imorgon på eftermiddagen så får vi besök av BVC-sköterskan. Så jag hoppas att M har jobbat klart och hunnit hem igen tills hon kommer.

Ringde distriktan idag också för att få en tid till att plocka ur stygnen... var riktigt fullt på torsdag, men hon klämde in mig vid 10.30 så det var bra. Var tydligen inte så bra heller om stygnen satt längre än de där 10 dagarna.

Var till min mormor och morfar och hälsade på igår. Mormor hade väntat heeela dagen på att vi skulle komma, och så tog vi oss inte dit förrän vid 18.30 tiden.... men man får inte planera så mycket just nu, utan bara ta dagen som den kommer. Har inte riktigt förstått riktigt än när man ska få tid före kl 12 att klä på sig själv och äta frukost, men det kanske kommer. Mormor blev iaf jätte nöjd över besöket, även fast Ludvig sov större delen av tiden.

Ludvig vill tacka Emma & Patrik för paketet som kom på posten igår! Det kommer passa perfekt sen! Kram Ludvig

Kommentarer
Postat av: Emma

Varsågod! Tog i lite i storleken efter att ha läst i din mammas blogg att han "knappt kunde ha kläderna vi hade med oss".. :)



Kul att du bloggar! Är så nyfiken på hur ni har det. Verkar tufft med sömnen.. men det tat väl ett tag innan man kommer in i rutinerna!



kram!

2009-06-09 @ 16:48:55
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0