Fredag.

Jag är trött. Mycket trött. Kan inte förneka att det varit en tuff och jobbig vecka. Därför känns det extra bra att jag överlevt och att det nu äntligen är helg och det finns tid till att vila.

Förkylningen sitter fortfarande i, men jag kan emallanåt åtminstone få luft nu, så lite har det nog gett med sig, trots allt.

I morse vid 6-snåret högg krampen till i min ena vad utan några som helst förvarningar... vilket gjorde att jag skrek rakt ut, för den gick inte att döda... så M vakna med ett ryck och blev livrädd.... men men, sånt kommer vara livet för honom nu de kommande veckorna är jag rädd, så det är lika bra han vänjer sig...

Började dagen med ett besök hos barnmorskan. Liten växer fortfarande på fint, bra hjärtljud och mitt blodtryck är bra. Slapp ta ett stick i fingret också, då hon inte tyckte vi behövde göra det idag eftersom jag mår så bra som jag gör och inte har några problem... tar det vid nästa besök om 2½ vecka istället.

Har verkligen inte haft någon ork ikväll. Inte ens orkat gjort mat. Vi har ätit mackor och sen en fika hos M´s mormor, men i övrigt så har ingen av oss haft någon vidare hunger eller ngt matsug.. men sånt är livet ibland. Kommer ju en dag img också. Ska se på lite Skavlan nu med Sanna Kallur, sen ska det bli skönt att ta kvällen. Fredag trots allt, men det ska bli såååå härligt.

Inga direkta planer för morgondagen, den får bli som den blir. Ska åka till Nås och hämta hem min älskade corre någongång bara, så jag & Corre kan ta en tur till Blge på söndag... Att corre skulle gå genom besiktningen utan några som helst problem eller anmärkningar, det var väl inget som förvånade någon? Min corre är den bästa. Alla kategorier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0