Så var det söndag igen....

När vi har besök och när vi är borta, så är Ludvig hur snäll och go som helst. Sen så fort det blir dags för kvällsläggning så är det heeeeeelt makalöst omöjligt att få honom att sova. Det gick kanon bra natten mellan fre-lör när Emma sov här, då blev det bara lite skrik i 10-15 min när vi skulle lägga oss... sen sov han dessutom till halv åtta på morgonen!

Igår var vi på 30-års kalas hela eftermiddagen/kvällen och Ludvig var hur lugn och snäll som helst. Var vaken heela tiden förutom precis innan vi skulle åka hem och vi tänkte lite att det blir väl en enkel match ikväll, för nu lär han ju vara trött.... tjiiii fick vi. Han sov hela vägen hem nästan, men så fort vi kom hem så var han vaken och det i 2½ timme innan jag också fick krypa ner för att göra ett försök. Klockan närmade sig midnatt innan vi slog igen.... vad tusan är det med pojken?? En timmes sömn innan vi åkte, en timme i bilen dit och en timme i bilen hem, det var allt på hela dan... snacka om att han har energi och egen vilja.

Idag är det söndag och jag har inte så mycket planerat. Just nu får man försöka hinna få i sig lite mat åtminstone, några andra måsten får inte finnas. OM man skulle hinna något, så vore det bara en ren bonus.

6 grader varmt idag och all snö är borta. I Love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0