Godnatt lördag.

Har precis duschat och pjamasen är på, med andra ord redo att ta kvällen. Har varit en lång och intensiv dag, men även trevlig, mysig och lite skrikig.

Efter kalasande och lunch hos mamma, så fortsatte vi vår kosa mot Blge för att hämta hem M. Höll på att krocka utanför vid systeryster i kurvan... fick möta av en lastbil som säkert körde 100 på 70 vägen, dessutom höll han inte sin innerkurva, utan var en bit in i min vägbana... blev att tvärnita och försöka smyga mot kanten med bilar bakom mig... snacka om hjärtat i halsgropen.

Här hemma har M´s föräldrar tapetserat heeeela dagen lång medan vi varit borta. Det tackar vi för. En liiiiten bit kvar bara som skall tas i morgon, sen är det rummet redo för inflyttning.... jippppppiiiii! Det blir så bra... ska visa er kort snart på förvandlingen... =)

Mamma och pappa tittade också förbi, nyfikna för hur tapeterna blev + att gardinuppsättningen igår blev ju inte av... så M fixade hembakad pizza till oss alla. Myspys och trevligt.

Ludvig höll sig vaken från när vi kom till Blge vid 14.30, hela tiden där och hela vägen hem + hela kvällen lång framtill strax efter 20 då han äntligen kom till ro och vi kunde äta i lugn och ro. Efter en timme kanske, så börjar han gallskrika och så har han en sån där period igen då han är otröstlig och bara skriker..... efter att till slut fått i sig lite mat så somnar han om vid 22.... så frågan är när han vaknar nu... passerar klockan 3 möjligen i varje fall... ? Som ni förstår, mer än hög tid för mig att krypa ner.

Finns mycket på schemat i morgon också.
Tapetseringen fortskrider.
Golvet skall bonas.
Sängen skall torkas av och skruvas ihop igen.
Nytt tak skall läggas i hallen.
En del tvätt som behöver en omgång.
Gå igenom de två backarna med Ludvigs kläder ( + ärvegods från Oscar) i en storlek större.
Bäst att börja använda innan det är för litet.... det här med vinteroverall är ju ingen barnlek direkt.
Busa och mysa med L.

Behöver jag fortsätta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0