Har mått bättre...

Gårdagens skrik-och gråtkalas fortsatte heeeela dagen lång, tills L stupade i säng vid halv 9 tiden. Då var jag så slut och färdig och trött i huvudet att jag mycket väl hade kunnat gå och sova då jag med. Fast samtidigt så behöver jag försöka koppla av och ta det lugnt en stund. Så efter Idol, så såg vi faktiskt på Wallander-Tjuven. Inte alls så där jätte bra film faktiskt, blev lite besviken, det var liksom aldrig riktigt så där spännande som det brukar... strax före 23 stupade även jag i säng.

Kl 4 var det dags för uppstigning igen. Har ett mål varje morgon att få ligga kvar i sängen till tidningsbilen har passerat, vilket brukar vara runt 03.30 sådär... så även i morse lyckades vi! L somnade om på direkten vid kvart över 4 sen, men inte jag.... Jag kunde inte somna om... och de minuter jag sov mellan halv 5 och 7 när L började prata, de är nog lätträknade.... låg kvar till närmare kvart i 8... sen upp och åt och klädde på lilleman, sen lämnade jag grabbarna ensamma uppe och kröp ner en timme till.... men sliten det är jag.

Arbetarna är i full gång här, så jag ska väl också göra något nyttigt. Antingen fortsätta rensa i sängkläderna/gardinskåpet eller så ska jag kolla på de nya gardinerna... om skruvarna som medföljde ens kommer in i vår vägg eller om jag lär leta på nya.... men M lyckades köpa gardinerna i varje fall. Ett plus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0