April april.

Man skulle kunna göra ett aprilskämt, men det låter jag bli, så för del skull slipper nu fundera. Dagens aprilskämt i Falu Kuriren, måste i varje fall vara att man ska kunna besikta bilen via nätet! Eller?

Vi vaknade i regn och rusk vid halv 8. Var rädd för att junior skulle vakna vid 5, eftersom han somnade vid 20, men icke! Han sov nästan ett klockvarv, men en virvelvind det var han. Själv har jag sovit bedrövligt. Har kommit in i ett sånt stim nu och jag vet inte varför.

Med regnet i bagaget bestämde vi oss för att ta en tur till stan. M ville köpa en såg och sen tänkte vi köpa lite påskpresenter.... det slutade med att vi besökte en hel del butiker utan Maxi och Kupolen! Det ni. Började färden med att besöka Coop, sen en hamburgare på Max, Barnens Hus och däremellan Dollar Store. Efter besöket på Barnens Hus, bestämde vi oss för att skippa Kupolen och dra oss hemåt. För då hade vi en ny sittvagn med oss hem och någon plats för en såg fanns inte... men vagnen var verkligen perfekt. Precis en sådan som vi letat efter, med 4 "fasta" hjul och suflett. Kostnadsmässigt sved det inte i plånboken heller. Perfa! Så nu är ännu ett problem inför resan löst! Och så klart, så följde det även med en ratt hem till vagnen. =) Ja, just det, på en av bilderna i förra inlägget, kan ni se vagnen. =)

Träningsdags om två timmar, sen hem och sova för att upp och iväg på match img förmiddag. Sen tar vi påskledigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0