En stadstur.

När jag kom hem från träningen igår kväll, så hade Ludvig som väntat somnat. Dessutom i sin säng. Där sov han ända till kvart i 4 då jag vaknade av att han satt upp och pratade. Flyttade över honom till oss och sen sov vi i 4 timmar till. Lyx!

Lite halvtråkigt trist väder ute, så jag frågade mamma om vi inte skulle ta en tur till Ludvika. Hennes f.d symaskin, nu min (!) som varit på service var klar för att hämta idag.. så varför inte göra det, samtidigt kolla i stans nya galleria och lite god lunch på det? Sagt och gjort. 2 timmar i stan spenderade vi med allt detta. Dock handlade vi inte mycket, men alltid kul att komma ut lite. Proppmätta blev vi också, efter en lunchbuffé på Kina.

L somnade i bilen hem, så nu ligger han ute i vagnen och sover. Antagligen svettas han som en gnu eftersom solen är framme, men sånt är livet. Han har i varje fall fått komma ur åkpåsen för någon vecka sedan och har bara filtar över sig.

Ska slå en kik på lite fotbollsskor här igen om jag hinner innan han vaknar, om två timmar är det dags att bege sig mot träningen igen... men fredag, det är det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0