Torsdag 8/4

Om sovmorgonen lyste med sin frånvaro igår, så tog vi igen det i morse istället. L vaknade visserligen strax efter 7 då M´s klocka ringde, men vi låg kvar till efter 8 jag och junior!

Vid 10-tiden idag så packade vi in oss i bilen och åkte till Nås en stund. L somnade i bilen på direkten, så vi tog en promenad med mamma det första vi gjorde. Sen bjöd mamma oss och morfar på småplättor. Underbart gott. Pannkaka är väl det godaste som finns? Lite bus och uppvisande av gåningen, innan vi begav oss hemåt igen då mamma skulle vidare till frissan.

Återigen somnade L i bilen, vilket inte gjorde något, för OM han lär med en sväng i bilen ikväll när jag ska på träning, så har han nog varit vaken så pass länge att han inte tröttnar ur på det hela.... stod inte på förrän babyvakten gav ljud i från sig efter att jag gått in.. och när jag kollar till om det redan är vaket, så upptäcker jag att det regnar ute! Så fort ut och på med regnskyddet på vagnen... ingen reaktion från junior, så jag antar han är tröttis. Jag tror jag ska slå omkull mig på sängen jag med, kanske läsa lite i en bok eller bara blunda. Dilemmat är numera dock, att Ludvig inte alltid säger något när han vaknar, utan bara sätter sig upp i vagnen... detta leder ju i sin tur att babyvakten heller inte avger något ljud så jag vet han är vaken.... busig liten kille va?

Jag har ont i högra baksidalår. Jag kan inte påminna mig att jag gjorde något på träningen så jag skulle ha kunnat "skada" mig.... utan jag hoppas mer att det är träningsvärk från mjölksyrelöpningen... lite varmt stift på ikväll och så hoppas jag det är bra... eller att fler har ont på samma ställe som jag... haha.

Det verkligen ösregnar ute nu. Bra för snön, men junior den stackaren då...

Kommentarer
Postat av: Inger

Tack för idag!



Kram mamma/mormor

2010-04-08 @ 20:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0