Home sweet home.

Så har vi så varit på hemmaplan i lite drygt 4 timmar. Vi har haft en toppen helg helt enkelt och en superdupersnäll liten junior!

Vi tog oss iväg igår morse och anlände staden runt 11 snåret. Drog oss ganksa omgående mot Donken för att stilla vår hunger en aning. Sen blev det några timmar på stan med att kolla i affärer... ja, för så vidare till shopping här blev det rakt inte. Efter en stund somnade L i vagnen och sov så sött en stund. Man kan i varje fall säga att vi åkte i näst intill varenda hiss som fanns i stan... kändes det som i varje fall. =)

Efter att ha checkat in på 6:e våningen i skrapan begav vi oss vidare hem till Emma och Patrik, där även Lisa och Alen hade anslutit. Blev fika och massa snack. Var evigheter sen jag och Lisa såg i varje fall... timmarna sprang i väg och vi fick kasta oss iväg till stan för att hinna till matbordet vi bokat till 18.

Ludvig slocknade i bilen på väg till stan, så honom la vi bara över i vagnen och tog med in på restaurangen. Blen en liten siesta innan han vaknade och gjorde oss sällskap vid bordet. Han hade nog mer än gärna ätit våra räkor och mitt kycklingspett. =) Magarna blev mätta med både lite förrätt och huvudrätt, men efterrätten den rann liksom ut i sanden kan man säga, så vi tackade för oss och lämnade stället istället. Mätta, men inte supermätta. Tog en promenad runt stan innan vi gick tillbaks til hotellet och Emma och Patrik åkte hem.

Kollade melodifestivalen lite smått, men var det inte urdåligt såsäg! Ludvig var snäll och belåten heeeela dagen och sa inte mycket. Strax före 23 slocknade heeela familjen utmattade i hotellsängen. Jag och L delade säng i natt och myste tätt tätt tillsammans. Vi hade en spjälsäng, men vi kunde lika gärna dela. =) Sen sov vi som stockar i princip fram till halv 9.

Efter att ha fått i oss lite frukost, som kanske inte alls uppnådde våra förväntningar och förhoppningar men vi blev i varje fall mätta. Letade oss till net on net där vi gjorde lite inköp. Den butiken kommer vi tillbaks till! =) Drog vidare till Emma och Patrik igen, där jag bara var upp och värme lite mat till L att ta med och så hakade Emma på oss vidare ut till Ikea. Spenderade över 1½ timme där (L var vaken HELA tiden!) och där brände vi stålar. Fast, vi hittade det vi skulle också. Var ett tag lite osäkra på om allt skulle få plats i bilen, men vi har nog större bil än vi tror... Tackar Emma att hon hängde på oss, för hur hade vi annars tagit oss runt med vagnen, kundvagnen och kärran?? 

Innan vi styrde kosan hemåt, gjorde vi ett besök på Pizza Hut för att återigen äta. (japp, vi gjorde inte annat än äta... haha...). vad händer där? Vi stöter på Linda & Veronica med familjer! De kommer bara sådär och dyker upp vid bordet bredvid... världen är liiiiiten! Så jag har nu fått se liiiiillllla Livia också. Sötis. Kusin Oliver var mäkta stolt och vaktade henne hela tiden. =)

Ludvig slockande direkt i bilen hem och förutom att öppna ögonen en snabbis i Sörvik, så sov han heeela vägen hem. Dessutom kom han i säng för ungefär en timme sedan!

Sammanfattningsvis av denna helg är att: till Västerås ska vi ta oss OFTARE!

Tackar Lisa för paketet Ludvig fick (du ska få se kläderna på snart!) och för gröten! Vi har slukat en ikväll också! Jag hoppas vi ses snart igen!

Tackar Emma för en fantastiskt rolig och trevlig helg. Vi kommer snart och våldgästar er igen! För att se lite bilder från vår helg rekommenderar jag era titta in hos henne, för jag är ingen flitig användare av min kamera...


Kommentarer
Postat av: Emma

Tack själva! vi får ta och ses oftare! 16 mil är ju faktiskt inte så mycket! :) hoppas det gick bra att köra! roligt att få köra lite barnvagn; måste ju träna lite tills det är dags för oss nån gång, haha ;) (ser framför mig hur lisa skrattar)



kram!!

2010-02-07 @ 22:00:20
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Inger

Vad kul att höra att ni haft en rolig helg!



krama Ludvig från mormor

2010-02-07 @ 22:03:58
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0