Myror i brallan.

Idag har jag och Ludvig varit ruskigt duktiga. Vi har storstädat heeeela huset, så nu skiner det och blänker det som aldrig förr. Ludvig sprang hur nöjd och belåten som helst runt i gåstolen och jagade dammsugaren och körde över mina hälar X antal ggr medan jag polerade.... men det är smällar man får ta. Jag är bara glad städningen kan göras när han är vaken, så slipper jag göra det när han sover... vilket jag heller inte kan göra eftersom jag ínte vill dammsuga när han sover och riskera att han vaknar... ni fattar.

Sakerna som jag däremot tänkte göra medan L sov sin middag, de har vi också hunnit göra INNAN siestan. Det har varit så mycket myror i brallan idag.... varje gång (läs 5 gånger) då jag försökt lägga honom i sängen så har han bara satt sig upp, snurrat och härjat som aldrig förr... så jag gav upp varje gång. Så L fick även hänga med under min golvtorkning, tvättupphängning, stekning och ätning av pannkakor...

Så när han så tillslut gav upp vid 13.40, så har jag gjort allt jag borde, så jag kan lugnt sitta här och relaxa lite, läsa lite tidningar och kolla på OS från igår. Jag klagar inte.

Det var tur att vi inte hade något planerat idag, för det visade sig nämligen att M har BÅDA nycklarna till passaten i sin jackficka! Att han har reservnyckeln också, beror på att låsen krånglar ibland och bilen kan låsa sig bara sådär, vilket är mindre bra om bilen är igång och Ludvig sitter själv där i... så reserven är alltid med... dessutom har det ju snöat i stort sett hela dagen lång, så för att ta oss ut måste vi skotta också, vilket känns mindre roligt. Mycket och tungt ser det ut att vara också... får nog vänta och se om svärfar förbarmar sig över oss ikväll med traktorn... =)

Insåg att det var en bra OS-dag på televisionen idag... ja, kanske inte så vad det gäller superduper medaljhopp, men mycket skojsigt att se på. Skidsprint (där det finns en och annan medaljchans), störtlopp för damer (om det nu inte blir inställt....?) och lite sånt. Härligt. Hoppas bara att junior också är på OS-humör. =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Samsung S5230



kram!

2010-02-17 @ 15:32:13
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0