Powernap eller nattsömn?

Ludvig slocknade vid halv 9, han har legat i sängen sedan dess..... och jag undrar nu om detta kan vara nattsömnen eller om det bara blir en powernap och vi får vara uppe hela kvällen?

Turen till stan gick som en dans. Ludvig slocknade i bilen redan innan vi kommit av vår gård. Började med ett stop vid Byggmax, där M sprang in och jag satt kvar i bilen med en sovande L. Nästa stopp blev max för att vi skulle få i oss lite käk... där Ludvig fick väckas. Efter lunchstoppet så åkte vi mot Sängvaruhuset för att inhandla lite "innehåll" till stolsdynorna... varpå Ludvig var i vaket tillstånd. När vi sedan parkerade vid kupelen, så stoppade vi Ludvig i vagnen och begav oss först till PK Möbler för en tur. Där slocknade Ludvig återigen. Sen sov han sig genom hela kupolenbesöket (som visserligen var kortvarigt men ändå) med fullmundering på vad det gäller vinterkläder.. men det bekom honom inte. Med en ny vinterjacka och en hög med nässpray i bagaget så lämnade vi kupan och styrde vår kosa hemåt. Fortfarande med en sovandes son. Underbara unge! Ingen fara att dra med honom inte på galej.

Det fanns två vinterjackor på hela kupolen tror jag i storlek 86. Bortsett från de dyyyyra jackorna (läs ca 600 kr) som känns helt onödiga för ett litet barn som knappt kan ha samma jacka en hel vinter... men en av de där två jackorna fick följa med oss hem. Eftersom L sov hela tiden, så kunde vi inte prova den, men skulle den inte ha passat så hade vi väl fått lämna tillbaks den igen, men den passade. Ska ge er en bild på den sen, dock blir den nog inte med junior i.... + en bild på stolsdynorna kanske?

Jag skulle ha hoppat i duschen också, men gör jag det, så vaknar garanterat junior... så frågan är....

Min näsa gör fortfarande ooooont och är sväld. AJAJAJ

Just ja, nästan direkt efter att vi kom hem från stan så fick vi trevligt besök! Ida och Jon kom förbi på en fika, så vi hann prata om allt mellan himmel och jord. Mina bästaste vänner.

Kommentarer
Postat av: Emma

Har mailat dig en liten hemmasnickrad guide.. :)

2010-01-04 @ 21:59:00
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0