Trött tröttare tröttast.

Smesterplanerna för norrland höll på att gå i lås igår kväll, tills vi insåg varför det var så svårt att få ett hotellrum i Sundsvall en viss dag... en av Sveriges största festivaler eller något sådant.... halleluja liksom. Så natten vi bokat inne i city, den avbokade vi snabbare än kvickt. Så nu får vi börja om på ruta ett och tänka om. För att bo inne i Sundsvalls city tillsammans med alla 180.000 besökare, det ska vi inte. Inte vill vi heller ha festivalmusik i öronen om junior ska kunna somna i skaplig tid...

Höll heller aldrig på att somna någongång i natt. När L vaknade till med en krånglande näsa vid 00.15 tiden, hade jag fortfarande inte somnat. Sista gången jag kollade på klockan, var den närmare halv 2... dessutom fortsatte Ludvigs näsa att krångla hela natten och han höll på och hostade slem och hade sig var och varannan minut.. han själv fick nog så pass nog av det hela han också, så han bestämde sig för att slå upp sina blå för dagen strax FÖRE 6..... hej tisdag!

Så vi har hunnit med en hel del bus redan idag. En promenad är redan gjord och L har snart sovit en halvtimme... regnet har dessutom börjat komma, så det ser ut att bli en lååååång dag inomhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0