Besöksdag

Avslutade kvällen hos mamma och pappa med att få en räksmörgås. Hann även med att möta syster med familj i dörren innan vi alla skulle hemåt. Fick tillbaka Newbody-katalogen som jag har haft ute på resande fot, vilket resulterat i en massa paket. Det tackar vi för!

Kom hem lagomt till Körslaget, då vi fick besök av Faster Tet. Okej, hon är ju egentligen Oscars faster Tet, men eftersom det är dåligt med fastrar för Ludvig (förutom "Tant" Maria då, som hon själv kallat sig...) så får Tette vara faster även åt Ludvig. =) Så det blev ännu mera bus för junior, innan han vid 22-snåret slog igen sina blå och sover nu sött.

Jag har packat väskan inför morgondagen. Så när som på skor, benskydd och det som finns vid IP... har även med hjälp av M gjort klart min sallad... så imorgon bitti behöver jag bara bre några mackor att ha med, samt börja morgonen med en räkmacka. Lyx va?

Ska göra ett tappert försök att se på Lisbeth Salander nu som vi spelat in del 2 på... gjorde ju ett sådant försök förra lördagen också...det varade i 40 minuter, sen fick jag ge upp för den dagen... kanske skulle försöka slå den bedriften idag då?

Måste även KOMMA IHÅG att ställa om klockan innan vi lägger oss. Ett måste är i varje fall M´s mobil som får fungera som ringklocka. Dock hoppas jag på att jag vaknar före denna, så jag kan smyga upp och åka iväg innan grabbarna vaknar... men med tanke på att L vakna före 7 i morse så är jag inte så säker....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0