Trötter

Om man varit vaken sen kvart i sex och inte haft en möjlighet att hinna sova någon middag under dagens lopp, så är detväl mer än okej att man är lite trött och sliten just nu?

Matchen idag gick vägen till slut, även fast vi kanske inte var helt på topp från start....3-1 blev resultatet och vi får vara nöjda. Spelade sista halvtimmen ungefär som ytterback.

När jag kom hem var L och M hos farmor och farfar och busade, så jag gick upp och kom näst intill lagomt till fikat. Sen har vi bara myst och busat resten av kvällen fram till kvart i 9 då junior slocknade i mitt knä.... har mer än lust att göra honom sällskap redan nu, MEN jag har lovat mig själv att göra ett tappert försök att se starten på Stieg Larsson filmerna, när de väl går på tv... mamma har visserligen ALLA tre filmerna och vi har haft 1:an hemma i 100 år, men tiden räcker inte till... så ikväll tänkte jag ge den ett försök.. om jag lyckas det får vi väl allt se.

I övrigt kan jag tala om att vår gård nu allt mer börjar se ut som en lervälling... det är ju toppen att det töar och går mot vår, MEN det här med lera och skit det kan vi hoppa över...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0