Fanns solen i resväskan?

Igår när vi lämnade Mallorca regnade det med tillhörande åska. Idag när vi vaknade regnade det även här, men sedan sprack det upp och så kom solen. Över 20´c under dagen. Helt fantastiskt. Så vad jag nu funderar över är, om vi hade solen med oss hem utan att veta om det?

Efter att ha varit och fyllt på kylskåpet samt ätit lunch, ville L ut... så vi satte på oss skorna och traskade ut. Slutade med att vi gjorde en premiärtur på cykeln, vilket junior uppskattade! Gjorde ett snabbesök hos kusinerna bus nr 1 och 2, innan vi fick trampa hemåt igen, då kusin bus nr 3 kommit på besök. Öppnade paket, fikade och busade. L och Oscar höll sams hela tiden.

Strax efter att O med familj åkt hem, så kom mamma och pappa på besök. Fick ett paket till, åt tacos, pratade ikapp oss om veckan som gått och så gjorde vi ännu mera bus. Fick även besök av svärmor som efter att ha varit till stan, svängde förbi med en typiskt-Emma blomma (läs rosa) och paket. Så idag har det varit en hälsa-på-dag-då-vi-saknat-er-och-grattis-på-födelsedagen"dag. Väldigt smidigt egentligen att ta allt på samma gång. Nu riktar vi in oss på 1 års kalas om några veckor istället och ställer till med lite mer kalasande istället då. 26 var väl ändå inget att fira?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0