Jag vilar öronen lite innan läggdags.

Att få L i säng ikväll var ingen lek och öronen fick känna på att de fungerar. Detta trots, att L bara sovit en middagssömn idag och vaknade före kl 15. Efter vilda protester, gallskrik i kanske en halvtimme och en snorig näsa, så gav han till slut upp, antagligen helt utmattad strax före 22.... jag bävar för att natten kommer bli ryckig även i natt, för han nyser och hostar och snorar vart om varannat...

Var som sagt till Nås på kvällskvisten här. Uträttade lite ärenden, träffade kusin O och systeryster och så bjöd mamsen oss alla på taco. Mums! Efter maten blev det som vanligt det obligatoriska badet för O hos mormor... det slår aldrig fel, så fort han ätit där och är klar, så är det bad som gäller. Det bestämmer han själv. Gjorde ett försök att även ha L i samma badkar som kusin O, men det gick inte lång stund förrän L ville upp... Anledning? Kusin bus plaskade och skvätte ner honom fullständigt, så L var mest rädd för honom.... men så kan det gå ibland.

Har packat och plockat här. Svårt det här att få kilona att räcka till. Ludvigs mat väger verkligen bly. Vi har dock beställt till lite extra bagagevikt, men ändå. Vart ska vi ha vad och vad behöver vi med oss? Dessutom hoppas vi att "farmor & farfar" har lite plats över till oss också i sina väskor.... det roliga är dock, att när vi åker hem, då skulle vi nig kunna åka hem med en helt tom väska........!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0