Status update!

Svinkopporna har nu äntligen börjat gett med sig! De på kinden är i princip borta, man ser bara vart de suttit och det nya skinnet som är på g.... "bläffan" på handen har också börjat tappat skorvarna nu, så yes! Däremot så rinner även näsan lite på junior nu och jag upptäckte när jag kom från jobbet igår att hans ena öga var kladdigt och geggigt... så hej du kanske lilla ögoninflammation. Var fortsatt kladdigt imorse när han vaknade, men nu under dagen har det sett bättre ut. Antar att han ska tömma kroppen på alla bassilusker nu och att det kryper ur honom lite varstans. Han äter ju penicillin några dagar till, så efter det kan det inte vara ett fel på honom. Pencilinätandet går faktiskt rikitgt bra! Han är en riktigt duktig kille nu som tar sin medicin, efter liiiiite protest men iaf. Så på måndag räknar vi med att åka på dagis igen... efter nästan 2 veckor isolerade hemma.

L ligger nu ute och sover sin middag, men börjar bli dags att väcka honom.... M passar på att spola av ena bilen lite... och jag har bakat snickers... när junior vaknat och M är klart, får det bli en tur till affären för att inhandla lite förnödenheter typ juice och mjölk.


Vad dagen mer har att erbjuda det återstår att se. Hoppas på en relativt tidig kväll ikväll iaf, då de senaste veckornas nattsömn varit väldigt knackiga och ryckiga... de senaste nätterna har L varit så täppt i sin lilla näsa att vi typ fått spruta in näsppray en gång i timmen.... och det efter protester som heter duga...

Kommentarer
Postat av: Emma

Vi vill jättegärna ses!! Patrik är ledig helgen om 3 veckor.. han sticker dock på kryssning på söndagen men det är på eftermiddagen. Vad gör ni den helgen?



kram!

2011-03-26 @ 16:31:47
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Precis, 16-17 april. Ni är välkomna! Om Mattias vill dvs :)

2011-03-26 @ 18:24:07
Postat av: Emma

Ja toppen!!! :)



kram!

2011-03-27 @ 13:41:04
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0