Status just nu...

Storebror är förkyld och snorig de lux. Lillasyster har en vägra-sova-middag-dag och har varit vaken sen före 7 i morse.... hur orkar man?
Detta innebär att vi nog får ställa in veckans alla planer. förutom morgondagens klippbesök hos faster Tet.

Vad det gäller mjölkborttagninsätningen för min del så går det bra. Lite tråkigt när de andra har fikat under helgen, men sånt är livet. Man överlever utan en liten kaka. =)

I fredags var M ledig.. så på förmiddagen provade vi att återigen sätta M i bärselen för att kolla hur hon trivdes, denna gången fina fisken, varpå vi beslöt oss för att ta en tur till Rättvik och gå på marknad. Skulle hon tröttna på vagnen, så hade vi nu selen att ta till... men det behövdes inte. Hon somna i bilen dit, sov sig genom alla timmar vi gick runt där i vagnen, samt vaknade när vi satte oss i bilen igen. Duktig tjej! Ludvig var också en duktig kille och satt snällt tyst och stilla i vagnen hela tiden, förutom när han fick springa runt och kolla på utställningstraktorerna! Avslutade kvällen med att köpa med oss thaimat till Nås.

I lördags fick vi besök av Ms kompisar och deras barn. Så det blev bus och fika några timmar innan de vända hemåt Säter igen.

Igår hade vi återigen en dag på hemmaplan, innan vi frampå eftermiddagen åkte till Ms föräldrar för att fika och för att L skulle få bada i ett badkar. På kvällen sen var vi så pass färdiga allesammans, så vi hade inte ens på tv´n överhuvudtaget och vi somnade i soffan allesammans. Ludvig var nog den som höll sig vaken längst....
Lite knöl i natt med nästäppa för storebror och lite magknöl för lillasyster runt 4 tiden, men annars har vi nog sovit rätt bra allesammans. Tack ovh lov!

En slak och snorig sotrebror idag som spenderade hela förmiddagen i soffan framför en film... efter lunch har det bara varit tok och bus och allt som man inte får göra, varpå vi varit osams delux idag också... hoppas nu istället på en lugn kväll och en lång nattsömn....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0