Spökar det?

Måste berätta, jag tror fan det spökar på jobbet. Ända sedan jag kom till jobbet, i augusti 2006, har myntmaskinen (som var typ ny) krånglat och inte fungerat. I april i år så fick jag äntligen ett besked om att de skulle byta ut de, vi skulle få en byare modell helt gratis! Kanske att de var trötta på mitt tjat??? Sen tog det typ 2 månader innan den kom. Sista veckan innan jag gick på semestern kom det en kille och installera den nya. Tre veckor senare när jag kommer tillbaka från semestern, visar det sig att maskinen inte fungerar, men mina kollegor hade ingen lust att uppdatera mig om detta tydligen.. utan det fick jag göra själv... ringde och felanmälde den, så det kom en kille några dagar senare. Han hittade felet och han konstaterade: "har aldrig varit med om detta felet på en sån här nya maskin. Ni har sån otur". Han fick lov beställa nå nya grejer, så han kom tillbaks i fredags och lagade maskinen. Super. Idag fick jag in massa mynt och tänker, jippi, jag slipper räkna för hand själv! Häller i lite mynt och den börjar räkna, 5 sekunder senare stendör den..... gaaaaaahhhhh va less jag blev! Satans skit grejer. Rycker ur kablar och drar i sladdarna och gör allt, inget händer. RInger och felanmäler igen. När jag senare, ska hömta mynten för att ta tag i räkningen för hand, så ser jag att maskinen lyser igen,..... vad är det som händer liksom????? Ringer och tar tillbaka felanmälan..... 1 timme senare när jag passerar den, så är den död igen.....What the hell liksom.... börjar faktiskt tveka på om det är meningen att vi ska ha någon mynträknare...

Dagen har gått fort iaf, jobbmässigt. Sitter och knåpar på massa problem, vet inte hur vi ska lösa det riktigt, men det löser jag på nå vis... sen träning. Lite ont om folk med lite sjukdomar och jobbande, men skoj hade vi ändå.

Drog till Nås direkt jag kom hem, för vi hade fått minnet till mammas dator, så M ville testa direkt få se om han lyckats få sprutt på datorn... vilket han hade.... jippppiiiiii!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0