Väderomslag.

Det är ett underligt land vi lever i, säkerligen på  många sätt och vis, men nu syftade jag främst på vädret. Igår morse var det typ -5´c ovh skit kallt, imorse var det regn och +5´c! Det skiljer liksom 10 grader! Det är helt sjukt juuuu!

Dagen idag på jobbet har varit hysterisk. Helt sjukt vad mycket det är just nu i dessa oroliga dagar. Men för vår del känns det bra, min arbetsgivare är inte inblandad i den ekonomiska krisen världen över. Istället blir vi allt starkare. Att jobba på Swedbank i dessa dagar måste vara en mardröm. Att bara se alla miljoner fladdra förbi en och ut ifrån en. Jag är otroligt glad att jag jobbar där jag jobbar och att vi har skött våra kort bra. Hittills iaf. Telefonsamtal typ varannan minut om vad vi kan erbjuda för ränta, och hur man smidigast gör för att flytta lite pengar till oss FRÅN en annan bank. =) Dessutom på detta, så har jag haft en fastighetsaffär på plats + en affär på distans som bara vill krångla och skapa problem. Eller problem och problem, allt går att lösa på ett eller annat sätt, man får bara fixa och trixa lite. Men guuu va jag känner mig bra och kunnig. Jag kan ju faktiskt fixa själv! Medgång är det just nu.

På hemvägen var jag förbi Ica och fixade de sista ingredienserna till tacosen, vilket vi har käkat framför tv:n. Helt super. Vid 19 kom jag på att det kanske var hockey på tv 4 Sport, så jag slog på för att kolla, då var det ju damfotboll! Det hade jag helt glömt bort. Hur kunde jag ha gjort det? Men matchen var totalt värdelös. Varför kämpar man inte? Blev lite klick mellan fotbollen och Idol. Idol ja, ännu är jag inte ritkigt såld. Tjejerna är skapligt bra, men killarna, de är ju rena katastroferna... eller nja, nu kanske jag tog i lite.. men ännu har jag inte blivit imponerad. Så, det är bäst att alla rycker upp sig lite och kommer igen. Och Jihde, han är väl för go han. Men ack så jag stör mig på när han säger "juryn". Han har sitt ursprung neråt i landet vad man kan höra, så det blir ju lite skrållande på R... så det blir liksom "jurrrrryn". Det låter så kul så man kan skratta i flera minuter.

Nu ser vi på kungen av skådespelare, Micke P. Helt fanatastisk människa. Man kan bara inte hata honom, oavsett vilken typ av karaktär han spelar. Han är kung. Helt klart.

Img är en låååång dag. Det finns roligare dagar än torsdagar må jag säga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0