Ännu kallare.

I morse när jag kollade på termometern så höll jag på få en chock...-4,3´c.... och det sägs ha varit ner mot -5 också... detta ledde så klart till att isen på bilrutorna satt hårdare än tidigare.... bläää vad jag hatar vintern! Och det är redan nu liksom, lååångt innan vintern förhoppningsvis kommer.

På tv:n ikväll står Idol, Top M och Fämmande Fågel. Med andra ord lagomt att sitta i soffan fram till läggdags.

Har varit till Blge efter jobbet. Mötte upp M, varit på stan och handlat lite, sen förbi maxi och fylla på förråden lite. Så nu klarar vi oss någon dag till. =)

Img serveras det tacos. Var minst 1½ vecka sen nu... inte en gång under förra veckan vi åt det... det ni... nytt rekord tror jag! men taco är ju så gott... och super att ha i dosan dagen efter. =)

Buuuuurrrr!

I morse var det kaaaaalt, men det visste jag nästan, för det började bli is på bilarna redan när vi lade oss igår kväll... så jag blev inte ett dugg förvånad när termometern visade -2,1´c, det var bara att dra på sig mössa och vantar och bege sig ut och skrapa rutorna... blääää. varför redan?

Under kvällen har vi tagit en långpromenad runt byn, jag har städat "bokhyllan" i köket, som inte är så mycket till bokhylla kanske, utan mer en prylhylla... sen blev det matdags med ris och torsk. =)

Sen klockan 20 har vi varit bänkade framför tv:n. Mycket på just nu och allt är samtidigt. Serierna startar en efter en just nu, och av någon anledning vill alla kanaler visa sina program klockan 20, jag förstår inte.

Dagen som varit.

Dagen har varit kall och mycket blåsig. Folk har undrat varför vi inte gjort något ute... hmm.. kanske för att det varit rena isvindarna och snor kallt... har inte gått att vara ute. Jag skojjar inte. Blåsten har iaf gjort att jag fått två maskiner torkade och klara ute, massa sängkläder och handdukar. Dvs den tråkigaste tvätten att hänga inne, som typ tar flera dar i källaren att torka....

Varit hos M´s föräldrar och fått nybakade bullar, umgåtts med 2 busfrön och varit ute och planterat ner några träd på deras tomt.... det var kaaaaalt....

Sen ringde pappa och fråga om vi skulle med och kolla om vi såg vildsvinen, eftersom M skulle på bandy och jag ändå bara vara hemma, så hängde jag på. Men det blev en nit, vi såg inte till dem nå.. trots att vi lockade och klappade, vart nog för mörkt för oss... får ta en tur någon timme tidigare sen.

Just ja, idag har vi gjort homemade pizza! Hur suuuuper som helst. Slog till på stort eftersom det är bra att ha  frysen, så det blev 3 plåtar..... =) Själv har jag blivit snudd på kung på vitkålssalladen. Hur förträfflig som helst. Det kunde ni inte tro! =)

Söndag.

Har sovit knackigt i natt. Vaknat till och från. Vid 10 var det ingen idé att försöka somna om. Lika bra att starta dagen. Det blåser rätt kraftigt ute, men det kanske är bra, för då kanske sängkläderna jag tvättar nu kan hinna blåsa ur? Vad som händer mer idag vet jag inte. Finns massa att göra, men som oftast är man inte så sugen på att göra något på en söndag. Jag förstår inte varför.

Gårdagen bestod av en tur till Nås. Besökte mamma och pappa, där även syster, Anton och pysen var en stund innan de drog sig hemåt. Framemot tidiga kvällen begav vi oss också hemåt, eller skulle göra ett kortare stopp hos pysen, som blev längre än vi tänkt. Såg nästan hela första halvlek av fotbollen, sen ville Anton åka till skogen och visa M hur vildsvinen härjat... och det ville ju jag också se! Så vi packa in oss i bilen alla fem och gav oss ut i bäcksvarta mörkret. För innan vi tagit oss fram så var det mörkt, och klockan var typ bara 19... helt sjukt.

Hemma hos oss runt 20.45 tror jag då. Då blev det lite tv, innan jag la igen mina blå och sov i soffan en stund. =)

Välkommen lördag!

Kom hem vid halv 3 snåret i natt. Kvällen gick bra, men var lite tröttsamt. Så det var skönt att komma hem, ta en dusch och sen krypa till kojs. Sov till 11 idag, det var välbehövligt!

Vad som händer idag vet jag inte direkt. Ska ta och äta lite lunch snart, sen beger vi oss nog till Nås en sväng. Kanske kan få träffa pysen en sväng och se hur duktig han är på att krypa?

Fotboll runt 18 snåret sen, det ska jag nog se. Funderade ett tag på att se matchen live, men det blev inte så. Säkert jätte kallt att sitta still ute också, så det får bli televisionen!

Utmaning nr 2...

..har fått en ny utmaning av syster, så jag lär ju anta den...

Enligt listan i min telefonbok:


Har du kysst nummer sju?

Antrekåas, mobilnr. Absolut inte, han är ju haft sitt på det torra ett tag.
Har du träffat nummer nio i veckan?
Ågge. Nix, det var något år sedan nu! Spelade tillsammans i GIF.
Älskar du nummer tio?
Bengan. På sätt och vis, inte älskar på så sätt, men vi tillhör ju Järngänget båda två, så gillar skarpt iaf.
Är nummer elva en sötnos?
Björbo-Banken. Nja, knappast.
Är nummer femton en bästis?
Carro M. En bästis i yngre år möjligen, nu snarare en bekant.
Har nummer sexton gått i samma klass som du?
David. Nix.
Brukar du hänga med nummer nitton?
Elin. Inte längre, men under sista året i Västerås hängde vi ihop på träning och match.
Är nummer tjugo bra?
Emil P. Det är möjligt han är, men jag svarar nej. Vi umgås inte längre.
Gillar du nummer tjugosex?
Faster Nordin. Det är klart jag gör!
Vet du om nummer trettioett har ett förhållande?
Handelsbanken. De har väl x antal "syskonbanker".
Hur känner du nummer trettioåtta?
IFK-Göran. Han var/är min tränare.
Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?
IFK-Elin. Nix.
Hur länge har du känt nummer fyrtionio?
IFK-Linnea. Sen november förra året ungefär.


Hänger du på?


Drygt.

Har ingen som helst lust att åka till Ludvika just nu. Skall tillbringa fleeeeera massssa timmar i en garderob på Folkan... hur tusan ska jag kunna hålla mig vaken så länge? Hoppas att det blir lite folk, eller åtminstone lite kläder.... bläää, vill inte. Men men, vi får ju massa kosing!

Längtar redan tills jag är hemma och kan krypa till kojs, vad skulle vi tro, om cirkus 6 timmar någonstans?

Jag antar utmaningen!

Fått en utmaning av syster, så det är bäst jag gör min plikt.
Samtidigt får jag utmana alla min läsare att göra detsamma. =)

En lista om vännerna i min mobillista. 

- Har du pussat nummer 2?
Alex. Inte direkt, hon var min rooomie under ett år i Västerås!

- Vad har du för relation med nummer 20?
Emil P. Umgicks rätt mycket för X antal år sedan, men idag blir det nog mest bara ett hej om vi ses.

- När ska du träffa nummer 30?
Handbacken, dvs M´s mormor. Inget bestämt nu, men kanske blir en fika under helgen. =)

- Är nummer 18 söt?
Edit. En av alla mina underbara små kusin-brudar. Såååå sööööt.


- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Brorsan. Är det dig jag skall få slåss med hela livet?


- Gillar du nummer 14?
Carro. Det är klart, vi har har mycket hemlisar ihop jag och Carro, lite av en lillasyster kanske?

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Anna Nykvist. Nja, det är nog tveksamt. Senast var nog i slutet av augusti i Ludvika kanske?

- När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Faster Nordin. Kanske nästa helg på Stintus kalas.

- Är du nära vän med nummer 23?
Faster Enström. Nja, nära vän var kanske fel relation.

- Har du gått på bio med nummer 4?
Anne-Marie. Nix, det har jag inte.

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Ickeus & Anton. Ja, en middag vore väl inte helt fel.

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Anton. Allt mellan himmel och jord.

- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Bengan. Absolut, kramas har vi gjort många ggr på fotbollsplanen!

- Vad har du och nummer 24 för relation?
Faster Gyllenvåg. Pappas syster tillika min faster, hennes man och alla goa tjejer!

- Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Faster Lisa. Hmm, inte en aning.- Vad är det bästa med nummer 8?
Automatisk kundtjänst. Varför i hela friden har jag det inlagt? vad gäller det?

- Brukar du och nummer 16 träffas?

David. Vi är visserligen tremänningar, men umgås inte så. Var mer när vi var yngre. Men stöter vi på varandra, så kan vi så klart prata!


Överskottsenergi.

Har haft en låndag på jobbet idag, som vanligt på en torsdag. Vi stänger kl 17 egentligen, men 17.10 hade vi fortfarande inte hunnit stänga och låsa dörren, så folk strömmade in.... bläääää... varför kommer alltid alla de sista 10 minuterna? Så idag var jag inte hemma förrän halv 7. Då drog jag direkt igång med lite städning, modell större än vanligt. Tog vardagsrummet och sovrummet. Dammade och torkade, till och med hela bokhyllan (!) och dammsög. Våttorkning och fönster med gardinbyte, får bli en annan gång. Kanske i helgen. Det där får duga för dagen, jag känner mig nöjd. Är det detta man kallar överskottenergi?

Resten av kvällen får spenderas framför tv:n med massa bra tv-program!

Ingen stjärna.

Bowling är kul, de första 12 minuterna sen tappar jag koncentrationen och geisten helt. Likaså idag. Hann 3 omgångar, och neeeej, någon större stjärna i bowling, det kommer jag aldrig att bli.

Ska se på lite idol nu, sen blir det snark snark snark. Lång dag img. Bläää.

Idag har jag och M beställt biljetter till Leksand-Mora om 2 veckor! Skoj! Fanns ett fåtal platser kvar.. försökte få 4 bredvid varandra, men det gick inte mer än i svängarna, och där vill man inte sitta. Så det fick bli 2+2 platser relativt nära varandra. Det blir skoj det. Säkert en otrolig stämning i hallen.


På fredagkväll/natt skall jag jobba i garderoben på "Folkan" i Ludvika. Vi har fått garderobs-jobbet hela vintern fram till jul ungefär. Det är en fredag i månaden där vi skall vara 6 st varje gång.. så det kommer bli typ 2 ggr var.. så lika bra att få en gång gjord redan direkt... kommer bli seeeent då med, men men. Bara att bita ihop!Bowling.

Ska ta och dra mig på Ludvika strax. Ska prata lite om säsongen som gått tror jag, och kanske även lite om nästa. Sen tror jag det blir en timmes bowling. Skoj.

Så det är högst osäkert om det blir nå mer skriva av idag. Kanske är läggdags när jag kommer hem.

Läggdags.

Jepp, det närmar sig läggdags här. Är super trött. Ska bara se klar på "Främmande fågel" som vi spelat in först.

Tog en promenad på kvällskvisten, härligt. Åt mat och sen har det varit full fart på tv:n, medan M har försökt gjort äppeldricka. Får se om han får lov vara vaken halva natten eller hur det går... själv kommer jag snarka väldigt snart.

Img blir det lite snack och så lutar det åt bowling i Ludvika, så img blir en sen kväll.

Kort inlägg idag med, just nu har jag ingen energi, men det kommer. Jag lovar.

Bilder från helgen.

     

Min tvättstuga...

...har även fungerat som en samlingsplats för en del "träningsskor",
typ 4 par (!) fotbollsskor (japp, alla har mer eller mindre använts under året...),
ett par löparskor a´la Emma och ett par innebandypjuk a´la M...Dock så har det ju blivit läge för att ställa undan en del av dessa för en tid.
Säsongen är ju slut nu, och lite vila väntar. Härnäst är det väl inomhussäsong
som väntar. En del skor skulle även behövas kastas... men att kasta fotbollsskor
är det värsta jag vet!

Vuxenpoäng?

Ikväll var jag och syrran med mamma på tupperware-party. Skulle man inte kunna kalla det vuxenpoäng? Jag menar, förut var man ju bara med för att få en liten grej typ, men nu vill man ju handla allt man ser ju...

I övrigt har dagen bestått av jobb, och en lite svakig marknad. Fullt ös medvetslös hela tiden. När ska det ta och lugna ner sig?

Har sett på lite fotboll på tv, Aik slog Linköping, så nu har Umeå slag läge igen. Blir spännande in i slutet det där med.

Img är en ny dag utan träning. Vad konstigt det känns. Får ta och ta en lång promenad istället. Undra vad man ska äta för mat också... till lunch serveras kycklingwok med nudlar iaf, det ser jag framemot.

Tack och godnatt gott folk för idag. Den här dagen bjuder inte på något roligare än detta.


Taco.

Såg ut att bli en helg utan taco, ja bortsett från fredagens lunchlåda på jobbet då, men icke. Mamma undrade om alla var hungriga och vad vi skulle vilja ha. Taco? Så inte kunde vi tacka nej till det heller. Efter det åkte M hem eftersom han skulle spela lite innebandy. Själv åkte jag till mormor och morfar och hälsade på en stund, sen fick jag skjuts hem av mamma och pappa.

Har i övrigt sett på cup-finalen i fotboll. Go IFK! Busat en del med Oscar.

Nyss hemkommen, ska hänga upp tvätten nere i källaren ett tag. Hade den ute, så den är fortfarande lite halv rå. Sen blir det lite tv-tittande och läggdags.

Img är en ny vecka och en ny måndag. På kvällen ska jag åka till Nås på tupperware party.

Vårväder?

Vad är det som händer ute? Solen skiner ju och det är varmt. Helt underbart. Men vart kommer det ifrån liksom, det är ju snart oktober!

Tog en promenad i solen när vi vaknade, upp till M´s mormor och ställde in tv:n, som gett upp vissa kanaler. Fick lite förmiddagsfika. =) Sen förbi på storänget en sväng där grabbarna körde varsin 4-hjuling. Full rulle kan man säga.

Nu väntar lunch, sen en tur till Nås.


Jiiiiiihaaaaaa!

Ta er en titt på tabellen. De tre sämsta lagen trillar ur. Då förstår ni vad? We did it, vi klarade oss kvar!

Kvarnsvedens IK18161173-136049981040-53525980133-82524
Gustafs GoIF18150351-272445980129-121724970222-15721
Ornäs BK18110730-131733950418-81015960312-5718
KIF Örebro DUFF1882836-34226951320-12816931516-22-610
Glanshammars IF1875636-35126953119-14518922517-21-48
IFK Skoghall1882835-34126960323-131018922512-21-98
IFK Ludvika18601226-49-2318930615-21-69930611-28-179
Rävåsens IK18511228-41-1316951318-11716900910-30-200
Örebro SK Söder 18511223-61-3816940513-27-1412911710-34-244
IFK Kumla18221425-56-318921617-28-11790188-28-201


Dock förlorade vi mot redan klara Kvarnsveden, med 3-0,men det tog över 40 min innan de kunde spräcka nollan. Vi kämpade på bra och de missade X antal chanser. Så vi får vara nöjda. Pratade med dem efteråt också, och de sa att de vet inte vad det är med oss, men vi får dem alltid att spela sån grisfotboll. Haha. De gratulerade oss till kontrakten också, tyckte vi var värda det. Att vi var det bästa laget av dem i botten. I gengäld fick alla spelare och ledare i KIK en ros av oss. Ett bra initiativ och gest från styrelsen tycker jag.

Kvällen fortsatte med mat på en kinarestaurang, sen vidare hem till Ida, med lite alkoholhaltiga drycker och lite snacks. Hade hur trevligt som helst. M kom och hämtade mig runt 23, då var jag helt färdig. Men vi var såååå glada igår. När vi fick höra resultatet i Rävåsen matchen så var det flera som grät. Det är lycka det!

Har blåmärken överallt och lite halv nackspärr. Blääää.

Utvilad och redo.

Har sovit över 10 timmar inatt tror jag, lite till och från i varje fall. Vaknade till och med före vad jag hade klockan på ringning på. Inte illa. Så utvilad är jag för stunden iaf. Har ätit en skål med hallonyougart och flingor. Om en timme blir det dags för lite pasta med något tillbehör. Jag tycker inte om att spela match såhär, för jag har lite svårt för att få i mig så mycktet mat så tidigt på dan.. men man får truga i sig lite. Ska fylla på lite vätska och packa väskan också.

I dagens FK hade Bergman satt oss under "Botten" och att det var väntat att vi skulle trilla ur... hur tusan kan han säga det? Inget är ju klart än, vi har fortfarande 93 minuter på oss.. är det önsketänkande från honom eller vad? Och dessutom är det Rävåsen som verkligen MÅSTE vinna sin match.

Får återkomma img, om det inte blir i kväll när jag kommit hem. Blir ju kvar i stan några timmar efter matchen.

Oväntat besök!

Av en ren slump när jag skulle ställa in mjölken i kylskåpet, kände jag något i perriferin utanför fönstret. Skyndade mig att hämta kameran och försökte få lite kort...Ser ni! 2 st råddjur, en mamma och ett litet kid. Jätte söta! Stod under äppelträdet och tuggade på öpplena som ramlat ner på marken! Stod i fönstret och kikade på dem en lång stund, innan de sakta men säkert studsat upp mot skogen.

Sen jag kom hem från jobbet har jag inte gjort så mycket. Sett på lite inspelat från igår och så ätit lite mat. Pratade med M för en stund sen, han trodde de skulle vara i Blge redan starx efter 20... alltså en hel timme tidigare än tänkt! Inte mig emot!

Just ja, jag har gjort en annan sak ikväll också. Letat efter strumpbyxor.Jag kom ihåg att jag gav upp mit letande för bara någon vecka sen när jag också sökte dem. men ikväll gav jag mig inte. De kunde ju liksom inte vara spårlöst borta. Så stort har vi det liksom inte, så de fick lov finnas någonstans. Till slut kom jag på, de kanske hade åkt ur korgen i garderoben som de legat i, och liksom hamnat under och bakom. Mycket riktigt. Jippi!

Img efter matchen skall vi ut och käka med laget, sen blir det lite festligheter för de som vill efter det. Förhoppningsvis så får vi fira nytt kontrakt också.

Förresten, kolla in länken: http://www.dt.se/sport/article352834.ece

Home alone.

Sitter här hemma, hopkrupen i en filt och med massa ljus tända. Jag fryser. Ska se på tv någon timme och sen krypa till kojs. Massa på tv idag ju, men eftersom M är borta, så skall en del spelas in och då  kan jag välja att se lite annat idag och sen det inspelade under helgen med honom.. Så det lutar åt Top Model och Lyxfällen idag. Sen spelas Idol och Höök in.

Idag var det ju nästan som att bensinen var gratis. "Långt" under 13 kr ju. Wiiiihiiiii!

Hemma.

Så har vi varit och gjort lite måsten, ätit lite mat och satt oss i soffan. Här kommer jag bli sittandes fram till efter sporten, då blir det nog läggdags. Fast först av allt, så ska jag bege mig ner i källaren och hänga en tvätt.

Idag har jag fått blommor. Av M så klart. Han har lite dåligt samvete för att han ska iväg på så mycket ståhej den närmaste tiden och att jag måste agera lite chafför åt honom. Img åker han på kryssning till Åland med "jobbet". En gäng på kanske 10-15 st som ska iväg och dricka öl och äta gott. Så på fredagkväll behöver han hämtning i Borlänge. Sen om två veckor, så ska han till Sthlm i 3 dar för att se på NHL... och då behöver han åtminstone skjuts till Borlänge på lördags morgonen...

Img hinner jag inte till någon träning. Eftersom det mörknar rätt så fort, så var vi tvungna att flytta fram träningen till 18, och eftersom jag inte kan ta mig från jobbet förrän tidigast halv 6, så är det ingen idé. Så jag har en kväll helt för mig själv img. Men det går nog ingen nöd på mig. Jobbar ju till 18.15 (ordinarie tid), så jag är inte hemma förrän 18.30-18.45, då behövs det lite mat i magen och sen rullar det ju på med tv och så.

Usch, börjar närma sig avgörandets-lördag nu. Jag hoppas, hoppas, hoppas. Då kunde vi få fira lite efter matchen också. 90 minuters krig återstår av säsongen, sen kan vi inte påverka resultatet nå mer.

En ledig kväll!

Onsdagar är härliga. En lugn och skön kväll utan träning och massa måsten. Just därför är den här onsdagen lika full av "att göra" grejer som alla andra onsdagar. Bara M kommer hem ska vi ta och äta lite. Sen ska vi runt och fixa lite grejer hos alla. Fixa lite bankärenden hos M´s nära och kära. Eftersom M sköter det ekonomiska åt både sin mormor och sen mamma vad det gäller skogen, och så är banken mitt jobb, så ligger det på oss att fixa det bästa åt dem också. Tur man kan göra det mesta hemifrån nu förtiden. =)

Sen är det nog massa tv att titta på också. Visar de hockey också? Jag är helt off idag, för vi fick ingen tidning på jobbet, så jag har inte läst några nyheter och tv-tablåer idag... =(

Ett samtal från huvudstaden.

Träningen ikväll gick inge vidare, det var inte riktigt min dag. Det gick inte som jag ville. Men ibland så har man sådana dagar... hann inte mer än hem, förrän Hammarbys stjärna ringde! Hon ville gratulera till helgens seger och samtidigt prata lite skit! Skoj att hära från henne. Så bara hon har spelar klart sin säsong, om typ 5-6 veckor (!) och hon hittar hem för en helg till dalarna, så blir det järngängs-middag absolut!

Sitter och ser på Idol nu. Verkligen blandade talanger. Jag skäms för vissa. Varför åker man ens dit? Hallå liksom. Ska sitta kvar vid samma kanal och se på den nya serien kl 21. Ska bli intressant.

M har mailat och pratat med "rit-tanten" X antal ggr idag... verkar ju liksom inte fatta vad det är vi vill och önskar.. hon envisas med att stoppa massa garderober överallt... jag börjar liksom undra om hon är prylfrälst och älskar loppisar, eller om hon inte har nog med garderober hemma hos sig... för något skumt är det. Hon har mani på garderober som det verkar. Ska bli intressant att se om vi får något slut på ritningen och få den färdig. Jag menar, hon ska väl komma med idéer och ge förslag på våra önskningar, men nu känns det lite som att hon tagit över allt och gör det till sitt, hon har liksom inte tagit in vad vi önskar och vad vi inte vill ändra på. Varför ska vi liksom flytta dörrar och massa fönster i den befintliga nyggnaden vi har, när vi inte behöver??? Jag hoppas det blir bra trots allt till slut ändå.

Efter tv:n ska jag lägga mig snabbt som ögat. Jag är helt färdig i kropp och knopp.

Gran C.

,...är mycket nära nu... åtminstone är den nu slutbetald och klar, så det är bara att invänta avresa... Härligt!

Full fart.

Det har gått i hundra knyck sen jag kom hem från jobbet. Först upp till M´s päron och fixa lite bankärenden på deras dator, sen vidare till hans mormor för att lämna lite papper samt få lite underskrifter. Väl hemma kom mamma och pappa och skulle hämta lite grejer.. blev lite kiiik på "vägen" och på "ritningarna" som vi fått några förslag på idag... sen blev det matdags och M´s mamma tittade ner för att disskutera ritningarna och mäta lite... nu är klockan snart 10 och det börjar närma sig läggdags.

Img är det tisdag och då har jag träning igen. Så det är bäst att packa väskan redan nu, så jag har det gjort.

Det blir allt för idag. Det blir inte bättre än så här.

Tankar om säsongen som snart gått..

Har funderat lite på säsongen som varit. I november-december förra året stod jag inför ett beslut om vilken klubb jag skulle välja. För byta klubb, det visste jag med all säkerhet att jag skulle. Det stod mellan Kvarnsveden, ett hårt satsande lag som siktade på seriesegern, eller Ludvika, nykomlingar som skulle få sloss om nytt kontrakt. Att välja Kik skulle innebära kortare resor (utifrån vart mitt jobb ligger i förh. till mig hem..), men antagligen fler antal träningspass och kanske sena träningstider. Att välja Ludvika, skulle innebära längre resor, ett yngre orutinerat lag, färre träningspass, men samtidigt ett lag och en klubb jag stortrivts i tidigare. Ser man till tabelläget idag, 9 månader senare, är läget precis som det var förutspått. Kvarnsveden har med en match kvar säkrat seriesegern och kommer om några veckor spela kval om en plats till div 1. Ludvika kämpar med en match kvar fortfarande om förnyat kontrakt. Nu kanske många tycker att välja mellan dessa öden borde inte vara så svårt, att det är klart man vill vara i toppen. Jag håller med om att valet tillslut inte var så svårt, men jag valde att välja bottenstriden. Och det är något jag idag, när jag vet att KIK vunnit serien, fortfarande INTE ångrar. Jag tog det bästa beslutet. Jag är nöjd med mitt beslut. Jag har och har haft det så kul.

Att komma till en klubb med massa orutinerade yngre spelare har varit utvecklande även för mig. Jag har för första gången på  många år, kännt att jag haft tränarnas förtroende och fått massa speltid. Jag tror att många av mina lagkamrater ser upp lite till mig. Jag har även fått haft äran att bära kaptensbindeln under året. Jag har sett mina medspelare utvecklats något så oerhört. När jag började träna med dem i november, var jag lugnt satt lite oroad hur det skulle gå för laget i div 2, men idag behöver jag inte tveka. Alla har tagit enorma kliv i sin utveckling och går från klarhet till klarhet. Vi försöker rulla bollen och ha ett eget spel. Vi har förvånat många lag under säsongens gång, och fått beröm av många. Att vi är ett div 2 lag tycker jag att vi har bevisat. Vi är för bra för att åka ner i 3:an igen. Vi har fått kämpa hela säsongen med få spelare, varit runt 13-14 stycken och tappat några på vägens gång. Men vi har kämpat och slitit och blivit ett väl sammansvetsat gäng. Så jag hoppas vi kan avsluta säsongen på ett bra sätt, och om vi inte skulle kunna avgöra lördagens match (mot seriesegraren Kik.....) och seriens utgång själva, så hoppas jag att vi för en gångs skull, skulle kunna få ha lite tur och att vi kunde få klara kontraktet. Det är vi värda.

Ont i kroppen.

Jag är helt slut. Har sovit lite middag här på eftermiddagen, slocknade direkt.
Är stel som en pinne i benen och ont lite här och där, öm i axlarna och gör ont. Gårdagens matchtempo var högre än på länge. Vi fick verkligen kämpa och slita. Men det var värt allting.

Dagen idag har som sagt bestått av tvättning och strykning. Gjorde flygande jakob till lunch och det var verkligen suuuppppper! Mums! Fick besök på eftermiddagen, så vi var ute på gården och körde bort lite gräs med traktorn. Ser nästan ut som en beackvolleyboll bana nu här, så man kanske skulle ordna en match innan snön kommer?

Kvällen som är kvar skall spenderas framför tv:n med sporten och lite sånt. M åkte precis på bandy, så vi får väl se om han är hemma om en stund eller om det blev så pass många så de kunde göra.

Img har jag ingen träning heller. Tisdag och torsdag denna vecka, sen sista matchen på lördag. Och eventuellt en träning till veckan därpå. Känns vemodigt. Säsongen har gått så fort. För en gångs skull önskar jag nästan att den hade hållt på en månad till...

Griseknoen.

 

Rätt äckliga djur väl?

Dagens bild.Fotograf: Jon 3 år.
Bildens anledning: Han var väldigt stolt och ville visa alla sina nya stövlar.

Pysseldag?

Har varit vaken en timme ungefär. Verkar bli en liten pysseldag det här. Ihop plockning, tvättning, sängklädesbyte, strykning, ev lite målning..... så den här dagen ser ut att försvinna den med.

Tyvärr kan jag inte lägga upp  några kort nu, för M har åkt till Dammsjön och verkar ha tagit kameran med sig, så det får bli ett senare projekt under dagen.

We did it!

Yes Yes Yes, We did it! Vi slog Ornäs med 1-0. Fatta vi vann! Så himla coolt och skoj! Gjorde dessutom mål efter en kvart, sen var det bara att bevaka. Som vi kämpade allihopa hela matchen och verkligen slet hårt. Segern var aldrig riktigt hotad, de blev aldrig riktigt farliga. Så nice! Dock var nog matchen rätt målchansfattig, men det gör detsamma när vi vann! Spelade forward i 1:a, sen i 2:a gick vi över till 4-5-1 och jag fick ta steget tillbaka som innermitt... och kommer då inte fullt lika mycket med framåt i spelet tyvärr... sista 10 fick jag ta ett kliv ännu längre ner för att säkra upp lite när ena mittbacken fick lite krampkänningar..... Dessvärre hade vi inte de andra resultaten med oss. Rävåsen lyckades få med sig 3 poäng... annars hade vi säkrat kontraktet idag... men som det är nu, så har vi fortfarande 2 poängs försprång...

På vår vildsvins safari så fick vi napp direkt! Var en jätte gris ute på vägen när vi kom, och när vi skulle till och åka såg vi även den andra... coolt. Men hur kan just de där vara så tama liksom? Det är ju skit läskiga djur egentligen. Jag trodde dessutom att de var mindre än vad de är... det var ju bauta grisar ju! Lägger ut lite bilder img..

Fick tråkigt på kvällskvisten också, så vi tog en lite biltur runt kommunen. I Mfjd och snurrade lite, letade efter vart min chef bor bl a... och eftersom det var en liten återvändsgränd där och man inte kunde köra runt, så vågade vi inte ritkigt åka ända fram ifall de skulle så bilen... haha.. så vi tog en lite promenad längs området.. =)

Har sett på lite tv så nu är ögonen trötta, läggdags snart.

/ Emma---> nöjd med dagen!


Gårdagens pizza äventyr.

Som sagt igår skulle vi äta pizza med syster och Anton. Var lite rädd för att M inte skulle bli klar i tid, men faktiskt så lyckades han! Det var snarare Anton vi fick vänta på skulle höra av sig efter att han tränat klart... när jag ringer och beställer alla pizzor vi skulle ha, så säger bagarn 20-25 minuter. Och jag vrålhungrig. När vi väl kommer dit och ska hämta dem, går M in... får ett sms "han har inte börjat med dem än, så det kommer dröja ett tag...." Blev ännu hungrigare ju! Det kom bara mer och mer folk dit och skulle hämta, men ingen kom ut liksom.... så 50 minuter efter beställningen var de klara..... drog till Nås och åt den godaste pizzan på länge. Kanske för att jag v'äntat ihjäl mig??? Det där med att jag blev lite orolig att jag inte skulle hinna busa med pysen något när det blev så sent, det hade jag inte behövt. För pysen var inte ett dugg trött och ville absolut inte sova när moster kom... så klockan var då mycket över 23 innan han stupa till sängs.... sötisen!


Jag har något roligt att berätta, men jag hinner inte uppdatera er om det nu, ska åka på lite vildsvins safari, så jag återkommer senare....... jag svävar på moln än! Dock kommer det bli tufft och stenhårt fram till nästa helgs avgörande. Fan. men som sagt, I be back!

Stundens allvar...

...är här. Åtminstone om någon timme. Bortamatch mot Ornäs. Mitt gamla lag, mina gamla tränare och min gamla hemmaarena, och ett minimalt omklädningrum. Jag har ont i magen, snudd på lite nervös. Men det här kommer gå bra. Ska göra allt jag kan för att få igång benen med ett jävla spring...

Har hört lite rykten om att de varit lite krassliga också + att deras kanske bästa spelare missar matchen pga skada.... så nu j*lar får vi trötta ut dem och slå dem på ork i annat fall....

Ute på min gård...

...it´s look like this right now....

  

Dvs nästa etapp har påbörjats, och vad jag kan förstå ser den ut att pågå hela helgen....Är tänkt vi skall äta en pizza med syster och Anton senare ikväll, så vi får väl se om M kan slita sig från gruset eller hur det går och blir klar i tid.... jag är högst osäker, men jag hoppas. Hoppas pysen är vaken en stund när vi kommer iaf!

En lång dag.

Äntligen hemma. Åkte vid 7.40 i morse, och kom hem för ca 20 minuter sen. En lång dag med andra ord, till och med mörkt ute nu ju. Sista halvtimmen på träningen var också rätt mörk, kanske därför som det gick så mycket skott över mål..... på lördag gäller det. 3 poäng vore guld.

Har ingen vidare lust att skriva idag. Har inget roligt att berätta heller. Så jag ska nog se på lite tv och sen sova. Vakna upp img och vara lite muntrare.

Tack och godnatt.

Boring...

..visserligen står det 2-0 till Sverige, vilket är bra i sig. Men spelet innan målen kom... kan man ens kalla det spel? Så otroligt värdelöst och tråkigt. Varför sitter man ens och ser på det? Nu börjar jag faktiskt inse vad Fredrik Ljungberg kunder göra och bidra med. Jag menar, Sverige har ju på 3 halvlekar inte haft en farlig chans knappt.. och Kim, ska man skratta eller gråta åt hans högerdojja? Han tjänar ju för tusan miljoners miljarder på sin fotboll, och sen är han totalt en bent. Jag sköt ju lika bra med både fötterna när jag var 12!  Blås av matchen nu så vi slipper se nå mer.

Se på lite Idol innan läggdags och packa väskan för img. Då är det en låååång dag. Tack och godnatt.

En ledig kväll.

Mycket tv är det idag. Allt går samtidigt. Räcker nog inte till med alla inspelningsapparater vi har idag ens.. helt sjukt egentligen. Haha. Lite otur att fotbollen gick på tv8, för annars hade det kunnat gått bra. Så eventuellt att vi bjuder in oss själva vid M´s föräldrar för att se 1:a halvlek. =) Det återstår att se. Hela sommaren har det varit stendött på tv fronten,  men nu när det närmar sig höst och vintersäsong, så börjar allt igen...

Har plockat reda på lite tvätt från tvättstugan sen jag kommmit hem, rätt tråkigt. Skulle behöva stryka lite också, men det brukar vara min söndagssyssla emellanåt, så det skjuter jag på. Körde en omgång med dammsugaren också. Vart tusan kommer allt damm ifrån?

M kommer från jobbet runt halv 7, så jag ska ta tag i matbiten och hacka lite grönt jag. En onsdag och ledigkväll, passar perfekt för en tacokväll. Så får man en super smaskens dosa till morgondagen också. Perfa!

Är det bara jag som är knäpp?

Eller har man gjort om bloggen? Jag fattar inte det här, utseendet är helt annorlunda, men det känns på nå vis som att det är datorn, men ändå inte.. för nu sitter jag vid den nyare, och igår var det lika på den äldre... hmm.. aja, kanske bara jag som är trött och knasig.

Dagen har som vanligt bestått av jobb, och sen som tisdag det är träning. Riktigt kallt och ruggigt ute nu förtiden. Dags att leta tag på långkalsongerna till träningarna nu tror jag. Träningen var faktiskt rolig och jag kunde göra lite mål. Det är alltid kul. Än känns det som att jag är stabil på frilägena. Varför kan jag aldrig få de chanserna på matcherna?

Ficke ett sms under dagen om att pysens favorit lamm var spårlöst borta. Så jag kunde ju kolla om jag såg det i Ludvika, för det fanns en risk att det blivit kvar där sen matchen i lördags... så jag kollade både på läktaren och hörde med vaktmästaren, men icke. Lyckligtvis så har det återfunnits under kvällen!

Var super hungrig när jag kom hem ikväll, så M stekte mig en burgare, så det var bara att sätta sig vid bords och tugga. Lyx.

Img är en träningsfri dag igen. Landskamp är det dags för igen. Se måste man väl, men nå krav och förväntningar har jag inte. Det går som det går. Bara de inte i efterhand sitter och försvarar sig själva efter en usel match. Sånt gör mig galen, Kanske dags att byta förbundskaptener också snart?

Full rulle.

Dagen på jobbet gick relativt fort, trots övertid och full rulle hela dan. Om inte telefonen skulle ringa hela tiden, så kanske man skulle hinna få någonting gjort också.. men men, sånt är livet. Väl hemma började jag med maten, ris och sprödbakad torsk. Super!

Innan maten vart lagad och uppäten blev vår gård överfull med människor och bilar nästan... svärfar kom hemfarandes från  jobbet i "kranen", så han har hållt på krångla och haft sig med stenarna här ute. Frippe, Jon och Filip kom också samtidigt och var intresserade, + svärmor. Och satan vilka stooooora stenar! De där hade aldrig fungerat att spränga och sen lyfta bort... vi snackar kollosser här! Look at the pictures.

  

Just nu sitter jag här och ser på Kristallen-galan. Lagomt insatt så där, men tv:n står iaf på. Ska nog se på Singelmammor om en stund, sen är det läggdags. Var suuuuper trött i morse. Bläää.

Img är det träning igen!

Söndagkväll.

Så snart så är den här dagen, och även helgen till ända. Fort har det gått, och regnat har det gjort. Som ni redan vet har dagen bestått av bakning. Och för en gångs skull, eller äntligen efter många förslag, så lyckades jag få till dem perfekta! Hade svärmor och svärfar här på fika på eftermiddagen, så då fick det bli ett smakprov. =)

I övrigt har jag inte gjort så mycket. Tvättat och dammsugit. Även sett på en film från 4:an under dan.

Nu väntar lite tv-tittande en stund, sen läggdags och måndag.

Spana in.

http://www.sr.se/cgi-bin/dalarna/nyheter/artikel.asp?artikel=2296784

http://www.dt.se/sport/article348923.ece

Dagens resultat.


Vita chokladmuffins


Choklad-och hallonmuffins


 Hallonmuffins

Muffins-bakning?

Eftersom regnet öser ner utanför fönstret och det är allmänt grått och trist, så vet jag inte vad jag skulle hitta på och göra om jag inte skulle baka lite muffins? Har hittat lite smarriga recept på nätet här, och i frysen har jag en del hallon, så så får det nog bli. Eftersom jag dessutom har varit duktig och inte ätit nå godis under helgen, så får jag lägga i lite kladd i muffinsen istället. Men först lär det nog bli en tur till affären och inhandla lite mer ingredienser...

Det gick vägen!

Dagen har bestått av fotboll, fotboll och ännu mera fotboll. Men jag klagar inte. Först var det den super viktiga matchen mot jumbolaget. Första halvlek har vi redan lagt bakom oss, för där fanns inget att skryta om.... men vi vaknade till liv i halvlek och kunde tillslut vinna med 3-1. Så än hänger vi med! Kvitterade först till 1-1, men där tyckte visst linjedomaren att jag var offside... hur man nu kan vara det, när bollen spelade snett bakåt.. så näää, det blev bortdömt och vi fick kämpa vidare. men till slut så. Fick tillslut göra det där målet också. Kom lite förvånande helt fri mot en lång-hög boll, och jag trodde målisen skulle rusa mot mig, men icke. Ohotad kunde jag lugnt lobba in bollen i måååååål. =) Men någon vidare höjdar match var det inte. Dessutom ösregn och skit kallt. Det värsta underlaget jag vet.

Efter matchen besökte jag och M vår nya favorit thai-restaurang i Ludvika. Helt suuuuper verkligen. Väl hemma åkte vi direkt till M´s mormor och hämtade min tavla, som hon lämnat in för inramning. Blev sååå bra! Ska bara hitta en plats på väggen nu också... Vidare upp till M´s föräldrar med lite oriflame-grejer från syster, blev kvar och såg första halvlek i Albanien-Sverige också. 2a sågs hemma. Så tråkig och så värdelös match. Vore ju kul om de kunde skapa någon farliga chans iaf. Och dessutom är Roland Andersson nöjd med 1 poäng! Helt sjukt ju!

Hade dessutom spelat in Umeå-Djurgården. Så den har jag också avverkat. Måste säga att det var en betydligt bättre match än herrarnas och chanser fanns ju. Slutade tillslut, rättvist 3-3 efter att Umeås målvakt krigat in kvitteringen i sista minuten! As cooolt.

Hela kvällen har M suttit och knåpat med datorerna och den nya routern han inhandlade innan matchen. Så snart så ska vi kunna använda varsin dator! Det är ju lyx! Jag har ännu inte använt eller slagit på vår nya dator som vi köpte i mitten på juli...... finns inget office-paket på den, och internet har inte fungerat pga av den gamla routern, så vi har fått använda den gamla. Det är heller inga större fel på denna gamla, men den börjar ju bli några år...

Eftersom jag lade mig så tidigt igår, så ska jag vara uppe tills jag stupar ikväll. Ska ändå ta sovmorgon img. Man kanske skulle ta och ta en promenix. Eller regnar det fortfarande?

Match.

Om några timmar är det så dags för säsongens viktigaste match. Idag gäller det. Tar vi inte 3 poäng idag, så är det nog bara att inse att loppet är kört. Men det gäller också att KIK gör vad de ska och vinner sin match. Då hänger vi fortfarande med ett tag till. Skulle sitta fint med att göra en 3 mål idag eller så... men det brukar ju vara jag som blir lite av framspelare istället.. men det gör detsamma.. bara vi gör mååååål!

Gårdagen spenderades hos mamma och pappa med taco, friidrott och bus med pysen.

Jag la mig straxe efter halv 11 redan! Nytt rekord för en fredag tror jag!

Jag hitta dem!

M´s träningskläder är återfunna! Fick en snilleblixt för ett tag sen, vi hade våra löparkläder med oss i bilen till Dammsjön i somras ifall vi skulle ta en löptur där.... så sen dess har M åkt dalarna runt med dessa i bilen! Han som letade en halvtimme idag innan han fick ge upp... och så har han haft dem i bilen hela tiden..... hahahahahahahahahaha!

Bjudna på taco img kväll av mamma!


Försvunna träningskläder.

Blev inte så mycket mer skriva av igår kväll. Blev fast framför tv:n. Fotbollsmatchen blev väl kanske direkt aldrig spännande, då Umeå var rätt så överlägsna. Hade Linköping ens ett anfallsförsök? Nja, de var lätträknade iaf. Öqvist såg man inte röken av, men Marta däremot. Svensk fotbolls älsklings tjej. Så grryyyyymt bra. Om man bara kunde ha en liiiiten del av hennes snabbhet och hennes teknik, så skulle jag vara mer än nöjd.

Igår med posten så kom även min personliga fondrapport för första kvartalet. Kul läsning. Fond 1 = -24%, Fond 2 = -15%... osv.... inte blir man speciellt glad när man läser det, men samtidigt är det inget att oroa sig över. Jag får sändigt dessa frågor på jobbet just nu. Men just nu när börsen och allt är så långt, så är det ju nu man ska investera och sätta in mer... så behöver man inte ha pengarna snart, så är det bara att gilla läget och ligga kvar. Det kommer repa sig, frågan är bara hur lång tid det kommer ta. Men nog hade det varit roligare att läsa ett + tecken framför.

Riksbanken höjde reporäntan med 0,25 ytterliggare idag, det var nog inte riktigt väntat. Så nu väntar nog en räntehöjning hos oss med.... kommer bli tufft med alla med stora lån... glad vi ännu inte kommit upp i några större belopp, men sen väntar ju en utbyggnad också.

Jobbat till ca 17.30 idag. Gick hyffsat bra faktiskt, så jag kunde smita iväg i bra tid. Hann till träningen i tid till och med. Blev rätt så mörkt mot slutet nu, så frågar är om vi kan träna 18.30 längre.... men samtidigt är det kanske bara 2 torsdagar kvar...

När jag hade duschat och satt mig i bilen, hade jag fått sms av M. Hans träningskläder var spårlöst försvunna och han skulle spela innebandy 5 minuter senare... vet inte riktigt om han har hittat dem heller än, tror inte det, men han är iaf inte hemma, så han måste ju träna. Har inte sett hans träningskläder i tvätten på ett tag, och inte har de spelat på hela sommaren heller... så de måste ligga någonstans. Finns några alternativ, i hans garderob på något bra ställe, i garderoben i hallen, eller påhyllan ovanför trappen ner till källaren.... i tvättstugan är de inte, för där är det bara mina svettiga kläder och liiiite lort tvätt. Allt som inte är stulet kommer fram.

Som många kanske vet, så är jag ett stort fan av märket puma. Nu har jag t o m lyckats smitta över detta till M...... så nu börjar hans ägodelar mer och mer också innehålla detta märke... Innan jag till slut köpte min nya tröningsväska, dock Peak men iaf.. så var jag på jakt efter en puma. Jag hittade dock bara en, och det i ett mjukt och tunt material, inget som föll mig i smaken. Så då fick det duga med en peak. Igår kom M hem med ett inpuls-köp, men ändå välbehövligt för honom. En ny träningsväska. En puma. Fan, jag ville ju också ha nästan en sån.

Snart är det fredag och helg igen. Skönt. På lördag är det nog säsongens absolut viktigaste match + att det gäller att Kvarnsveden gör det dem ska och sätter dit Rävåsen. Har vi tur och lite flyt, så kan det fortfarande gå vägen. Så länge det finns en chans, så kan vi inte ge upp.

Jag hade iaf tur med vädret.

Jag hade lite flyt. Började klippa gräset direkt jag kom hem idag, hann klippa allt och ställa in maskinen igen, utan att känna något regn. Går in och duschar, sen ska M ut och grilla lite mat åt oss, då regnar det! Snacka om att jag hade tur.

Om en stund ska jag se på toppmötet i Damallsvenskan på tv. Kul. Sen är det Idol-premiär ikväll också, men det får spelas in och ses på efter bollen. =)

Dags att göra lite bättre nytta igen för en stund.


Dagens bild!Kanske borde jag ta och måla fler än en sida?

Min räddning!

Under hela denna säsong, (även under tidigare säsonger) så har jag haft lite kramp-känningar i vaderna till och från under matcherna. I början av augusti, dvs för ungefär en månad sedan, kom jag på att jag skulle ta tag i saken och inhandla lite manesium. Jag har hört att magnesium skall vara bra om man lätt får kramp. Vilken räddning! Jag tar en tablett varje kväll (åtminstone när jag kommer ihåg det...) innan läggdags, och har inte haft en tendens till kramp sen dess! Och jag har sen jag började knapra spelat 4-5 matcher... lita på att jag kommer fortsätta knapra!

Så dagens tips från mig till dig blir, är du en person som lätt får kramp eller sendrag, tillsätt kroppen lite extra magnesium!


Dagens middagstips!


Rätt val av Lagerbäck/Andersson?

Nja, jag är lite tveksam till förbundskaptenernas val av ny lagkapten för Svenska fotbollsherrarna. Jag har inget emot Henke Larsson, han är snarare en av min idoler och en väldigt bra fotbollsspelare, men vad hände med Linderoth? Jag menar Henke är ju snart pensionär och kommer snart börja trappa ner.. eller är det så att han planerar för ytterligare en nya proffstur? Henke kommer bli en bra kapten, men hade jag valt, hade mitt val fölt på Linderoth.

Hela dalarnas stolthet.

Gräsklippningen blir inte av, åtminstone inte idag. Det regnar inte längre, men det är fortfarande rätt så fuktigt i gräset. Så näää, det skippar vi.

Väntar på att M ska komma hem, så ska vi käka lite mat..... lägger kanske ut en bild på kvällens måltid sen.. mums är var det kommer att bli i varje fall.

Susanna Kallur har bestämt sig för att lägga ner resten av säsongen och försöka bli hel och frisk. Bra val. Vad tjänar det till att tävla någon enstaka tävling till för? OS-guldet har ju redan försvunnit över atlanten och mer därtill. Så det är bara att låta det ta den tid det tar, och sen kommer hon vara bättre än någonsin sen. Faluns och hela dalarnas stolthet.

Grått och trist.

Och regnet det bara öser ner. Varför skall det vara sådant höstrusk? Inte gör det något att man ska sitta på jobbet framemot 16 heller... sen får vi väl se vad vädret säger då, om det går att klippa nå gräs eller inte.

Full ös.

Dagen har gått i en rasande fart. På jobbet har jag suttit i fastighetsaffärer nästan hela dan, så min lunch kom först vid kl 14... jag som normalt brukar äta runt 12.... men sånt är livet ibland. Bra gick det iaf.

Sen var det dags för träning. Lite lagomt hårt sådär, lite snabbhetsträning som var jobbigt och andfått, men annars helt okej. Kroppen börjar bli lite seg nu. Inte så att jag längtar till uppehållet, men det bröjar bli lite segt och tungt... bara 3 veckor kvar av denna säsong. Usch. Jag vill ju spela mera ju!

Nyss sett på andra andra halvlek av Djurgården-Malmö. Spännande match på slutet kan man säga. Om det var rättvist eller inte vet jag inte, för hur de första 45 minuterna var, det har jag ju ingen aning om.

Under natten så har det skett en liten olycka i min lilla hemby, Nås. Tydligen en 16 åring som körde rattfull och voltade med en stulen bil. Jag vet vem personen är också. Välkänd i min familj. Har väl gjort en och annan dumhet i sitt liv, men alltid tagits i försvar av sin mamma. Så man kan ju undra vad mamsen säger nu, är han lika oskyldig som alltid, trots att polisen förhoppningsvis tog fast honom? Idiot.

Två träningsfria dagar väntar nu. Skönt men ändå jobbigt. Kroppen behöver nog vila, men samtdigt kommer jag nog bli rastlös. En dag går bra, men nummer 2 börjar det krypa. Kanske skulle ta och ta en svängom med gräsklipparen img om det är uppehållsväder.

Se på lite tv och sen sova. Så får det bli.

Det är meningen att...


....det skall bli en infartsväg här.... ser direkt inte så ut kanske,men vänta ni ska ni få se...
håller ju som bäst på att spränga undan stenarna...

RSS 2.0