De första krämporna...

....sedan halsbrännan försvann runt jul och vecka 18, börjar nu märkas av på allvar. Idag upptäckte jag att jag var jätte svälld runt anklarna och fotlederna. Tidigare har man bara kunnat sett att det var tendens till lite svullnad, men idag var hela fotknölarna borta... men kanske har haft tur ändå att det är först nu jag börjar samla vatten?
I vilket fall som helst så var jag ju på vanlig kontroll till BM idag, nämnde för henne att jag var rätt svälld, men proverna vi tog idag var bra, + att jag mår bra i övrigt, så det tyder inte på att det ska vara något allvarligt. Det är ju som sagt rätt vanligt att man samlar på sig vätska + att mitt jobb kanske spelar in också, då jag sitter still hela dagarna.. men ska för säkerhets skull, svänga förbi där img bitti på väg till jobbet med ett urinprov. I övrigt så har mitt blodvärde förbättrats betydligt sen förra kollen. Idag hade jag 135 mot 118 för 2 veckor sedan.. så det är positivt!

Har suttit och sett på lite fotboll på tv nu, Djurgården-Umeå, men det var rätt så ospännande med 1-4 i halvtid redan så..
har samtidigt varit full aktivitet på gården här ute. Ska vise er lite...

Så här såg det ut när vi kom hem från jobbet:



och nu när vi ska sova så ser det ut så här:



Bra jobbat va? Dock kan jag ju inte påstå att jag har kunnat bidra med så mycket just här... men M, svärmor, svärfar och traktorn har. =)
Så img kommer det lite bärlager eller vad det nu heter, så till helgen kanske vägen är klar!
Gott folk, snart kommer grävskopan att kunna ta sitt första tag i marken här ute... jipppppiiiii!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkomna!



Kram mamma

2009-04-21 @ 21:05:28
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Åh gud vad kul att se bilderna! Overkligt! Det är ju inte långt kvar nu liksom! :)



Tobbe ringde mig bara sådär.. han var tydligen i V-ås var tredje vecka. Han var sig lik. Kul att få lite uppdate från B-bo.



Jo de rullar på här.. lite för fort. Lärarjobbet är hur slitigt som helst. man undrar ju hur länge man orkar. kommer få fast anställning till hösten.. känns ju lite tryggt iaf..!



kram!

2009-04-21 @ 21:08:26
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0