Pysslig.

Ikväll har jag varit lite pysslig igen med mitt scrapbooking försök.... och jag har lyckats få till en sida till i det kommande albumet jag planerar göra... men det är inte alltid så lätt när man inte är så påhittig...men det är bara att göra sitt bästa. Ni ska få se någongång vad jag åstadkommit, men det blir en annan dag.

Vi fick totalt stillestånd i hjärnan idag vad det gällde vad vi skulle äta ikväll... hittade inget roligt i frysen.... men tillslut lyckades vi komma på det... tacos så klart. Så mätta och belåtna blev vi tillslut och fick även varsin dosa till img...en morgondag som även den kommer gå i hundra knyck på jobbet. Visserligen stänger vi vid 13, men med tanke på hur veckan sett ut hittills och att det bara är jag och en till (en som egentligen som varit ledig...) som jobbar, så kommer vi få häcken full... så 3 dagars ledighet tackar jag inte nej till. Sen återstår bara en arbetsvecka. Vart har tiden tagit vägen?

Var meningen grävaren skulle komma ikväll och göra ett dike och försöka leda bort vattnet från hålet... men vi sköt det på morgondagen då han inte skulle ha varit här förrän runt 21-tiden, dvs nu och våra grannar har slängt lamporna nu. Det är typ bara jag och M som är vakna efter 21.15 i detta område. "Panchis" varning?

Jag följer två tv-program just nu. Dessa två program måste jag verkligen se. Det handlar om 90210 på måndagar och 24 på tisdagar.... det senare är även ett måste för M. Kan ni då förklara för mig, hur tusan kan man helt glömma av ett av dessa program om man bara behöver ha koll på två stycken??? Varken jag eller M hade en tanke på 24 igår, utan satt i lugnan ro och såg på fotboll. Idag insåg jag vårt misstag... men som tur är så vet jag att de har börjat sänt programet även på vanlig tv4, men att de ligger några veckor efter tv400.. vad som var ännu bättre var att jag knappade mig in på
tv4.se och såg att det gick repris på detta avsnitt på söndag. Lovely! Gissa om jag har programerat hårddisken så vi inte glömmer det igen!

Img är det sista april. Valborg. Ja, kalla det vad ni vill, men efter det, så kommer äntligen månaden MAJ!
Har haft så mycket annat i tankarna den senaste tiden, att jag helt glömt bort att det bara är 2 veckor kvar tills man är halvvägs till femtio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0