Head*bang

Snön vräker ner utanför fönstret, igår var det lätt snö, men nu är det nog dessto tyngre... så nja, det blir ingen skottning för min del, på sin höjd kan jag hålla sällskap ute.

La mig igår kväll med lite headbang, vaknade imorse med samma värk. Vet inte om det är gårdagens höga musik som fortfarande vibrerar i skallen, eller om det är "vanlig" värk... aja, det går väl över.

Gårdagskvällen var kul. Skoj att se allt på plats, få se hur det går till och hur mycket jobb som krävs. Låtarna var väl av blandad karaktär, men samtidigt så känner jag att denna omgång vad kanske den jämnaste, den omgången som innehöll flest "favoriter till avancemang". För att gå igenom dem en för en.
Velvet gjorde en bra show absolut och låten kommer säkert bli en hit, men nja någon schlager låt att skicka vidare, nej tack. Röda rävarna vad de nu hette, var bland det sämsta jag har hört! Fick lov fråga M om de skämtade när låten började, men han diggade den bara.... fy skrutt. Molly är alltid lika söt och har ju en otrolig röst! Låten kommer att slå absolut, så det var helt klart att hon skulle gå vidare. Men i en stor final kommer den inte att slå, det behövs lite mer fart och fläkt på scenen. EMD var kvällens kungar absolut. Vilken show, bara låt och vilket drag! Hela Ejendals exploderade! Micke R var en av svärmors favorit, men njae... inte riktigt min smak.... Maja var kvällens andra stora skämt... klart som tusan att hon inte skulle gå vidare, man kan inte bara se gullig ut...Sofia, sjöng hon på grekiska? Kanske inget som platsar i vår repertoar, men om det är något som kan slå ute i Europa så är det ju hon! Snacka om att vi skulle kunna få massa grek-poäng och cyp-röster....BWO hade en riktig BWO låt, gick inte att ta miste på.. dock kanske inte en ballad passar dem riktigt... för det kändes som att låten aldrig exploderade, jag väntade på att den skulle ta en annan vändning och få lite driv i sig, men icke. Molly och EMD var de klart bästa.

Efter att ha varit i arenan några ggr, och vet hur kallt det kan vara där inne, speciellt när man sitter nära isen, så proppade vi på oss massa tröjor, ifall man fick lov lämna in jackan/västan.... det behövde vi dock inte sen, det vara bara ett måste på parketten... men det blev totalt tvärt om! Ett tag trodde jag att jag skulle svimma av och ramla av stolen, det var så fruktansvärt varmt där inne att man inte fick luft, vilket alltid resulterar i att jag blir tät i näsan... jag vet, rätt komiskt, men så sant,. Så det slutade med att jag fick bylta av mig alla tröjor och sitta i kortärmat! Tjiii fick jag! I övrigt hade vi rätt så bra platser iaf. Satt på kortsidan av arenan, lite i svängen på rad 8, så vi fick scenen rakt framför oss, så vi slapp få nackspärr iaf. =)

Kul att ha sett kalaset live en gång iaf. De hade pyntat hela Leksand med melodifestivalens färger och var jätte trevligt, MEN hur mycket kostar inte det där kalaset egentligen?

Försökte ta lite bilder och filmade finalisterna, har dock inte sett hur resutatet av det blev än, kanske kommer under kvällen här... kan nästan garantera att bilderna inte blev så bra, med tanke på att scenen hade rätt starka lampor som lyste rakt mot en...

Vad dagen idag har att erbjuda, det vet jag inte. Ska börja med att äta lite frukost få se sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0