Skorna i garderoben.

Vi har nu nått ett nytt år igen. Känns inge annorlunda mot igår, då det var december och 2008, men det känns mer än bra att det är januari och 2009.

Gårdagen var förträfflig tror jag. Maten var super och räckte gott och väl, tror de andra tyckte detsamma. Jag lyckades med förräten! Suuuper blev det! Så på menyn stod:
Förrätt:  Toast Skagen
Huvuidrätt: Potatisgratäng (pommes för mig..), honungs-citron marinerad kyckling, porterstek, diverse såser, sallad
Efterrätt:
Tobleroneglass & Colaglass
Sen så klart lite drickbart och lite snacks.

Pysen höll sig vaken till närmare halv 10 tror jag, innan han slumrade sött i min säng, sen sov han snällt där ända tills de begav sig hemåt hela bunten runt 01... Fick se lite maffiga fyrverkerier lite här och där i byn. Trevligt att någon tycker det är kul att inhandla och avverka, själv funderar jag inte ens på tanken, men det är fint att se på. =)

Jag tror inte jag kommer att bjuda på någon årskrönika alá 2008, för det innebär ju att jag måste sätta igång hjärncellerna på högvarv, och det känner jag är sisådär lockande just nu, men ni klarar er nog ändå. I annat fall kan ni ju alltid läsa er tillbaks i tiden i arkivet. =)

Dock så kommer jag istället att rikta in mig på det nya året. 2009. Ett år då det kommer att ske hur mycket som helst.
Först och främst så skall jag meddela er att jag lägger skorna i garderoben, på obestämd framtid. Jag har inte tränat ordentligt sen i slutet på september, jag har inte rört en boll. Det jag åstadkommit är ett simpass och en hög med promenader. Det är även så mitt liv kommer att se ut några månader framöver. Dock finns det, en liten förhoppning eller kanske man säger hopp, om att jag ska kunna göra en liiiten comeback i september månad. Åtminstonde att jag ska knyta på mig skorna och röra gräset en gång. Vem vet, jag kanske gör ett inhopp på 2 minuter i sista matchen och hjälper oss klara nytt kontrakt? Men detta är inget jag kan sia om egentligen, framtiden får utvisa vad som händer och sker. Men som sagt, hoppet finns. Anledningen till allt detta är, att jag har en litet liv i min mage.

Dessutom mitt i allt detta, och bara kommunen gett oss bygglov, tjälen gått ur marken och banken sagt ja, så ska det börja grävas och byggas och fixas. Utbyggnationen skall ta sin början och förhoppning finns om att den också kommer bli färdig innan nästa nyårsafton. Och sen får vi väl se om det bli en flytt under året, eller om det sker under 2010. Men som sagt, det kommer bli ett händelserikt år, men ett år jag ser framemot.


Kommentarer
Postat av: tet

Jag är så glad för att de kommer en till pys =)

Kram

2009-01-01 @ 13:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0