Hur orkar han?

Vi började dagen med att för andra morgonen i rad, sova ända till kvart över sju! Frukost och lite bus innan vi tog oss en förmiddagstupplur (som alltid). Dock varade den bara i 1½ timme, så det fick bli en tidig lunch för oss båda, innan vi begav oss mot Nås.

Spenderade nästan 2 timmar hos mormor och morfar. Ludvig var mestadels go och glad idag med, men ändå kom det en och annan truttläpp. Mellanlandade hos mamma och pappa en sväng, så Ludvig fick sova lite middag igen. Lite bus på golvet och visa våra sittfärdigheter, innan vi åter begav oss hem.

Idag har vi gjort debut på matburkarna nivå 2. Dvs inte bara puré utan nu med lite mer mat i. Idag blev det Biff Stroganoff. Ludvig var till en början lite skeptisk, men slukade allt på ett nafs. Dessutom upptäckte han idag att maten som hamnar på fingrarna när man kladdar, den kan man äta upp!

Kan meddela er att junior fortfarande är vaken. Han slog igen redan vid 20, men den sömnen varade i 10 minuter och efter det var han hur pigg som helst. Är det det man kallar powernap? Så sen klockan 15-10 så har han sovit 10 minuter i bilen och 10 minuter vid kl 20... hur tusan orkar han? Det är inte så att han är arg och ledsen, vilket är tur, men som jag sagt innan, man hinner inget... vi får allt se om det blir nå julgardiner till jul eller om det blir till påsk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0