Bakslag på gårdagen?

Jag tror att Ludvig har pratat konstant sen typ halv 4 i morse! Kan detta möjligen vara ett bakslag på gårdagen? Vi var upp och åt, sen somna han i famnen, så jag bäddade ner oss igen, för att han direkt slog upp de blå.. efter kanske 10 minuters försök att få honom tyst så gav jag upp, gick upp en sväng till... återigen så somnade han i famnen, och jag bäddade ner oss igen...men de blå tittade återigen upp och han började prata och sparka av sig täcket.... både jag och M var måttligt imponerade när klockan började var en sisådär halv 5 och det var full aktivitet... vet inte vem som somnade av först sen, om det var jag eller L...men jag vaknade sedan av att det pratades igen vid klockan 7. Gomorron!

Så jag har precis fått L att somna i vagnen igen, men nu får han sova inne i hallen, för jag måste också vila mer, så då kan jag inte ha honom ute...lär ju höra när han vaknar...

Efter lunch kommer mamma hit, sen bär det av till Ludvika. Ska besöka lasarettet där och göra en liten röntgen och sen blir det nog en sväng på stan tror jag!

På återhörande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0