September=höst?

Vi hinner inte mer än ta oss in i september, förrän hästen känns vääääääldigt väldigt nära. När solen är framme så är det hyffsat varmt, men när den går i moln, då är det kaaaaallt. När hösten kommer, så kommer automatiskt vintern allt närmare också... fattar inte vårt klimat.. vintern är ungefär ett halvår och de resterande 3 årstiderna, får dela på ett halvår. Snacka om orättvist.

Inte gav då ersättningen någon mättnads-effekt första natten i varje fall, snarare tvärt om. I natt satt vi uppe redan strax efter tre.... lyckligtvis somnade vi redan vid halv 4 igen och sov sen fram till 7.

Egentligen finns det en hel del att göra här hemma bara men vill, men frågan är om man ska göra det idag eller om man ska vänta... finns att riva tapet, måla, skruva itu sängen, klippa gräs... fast nr 1 och 3 kanske man ska vänta med till närmare helgen? Svårt det där. Klippa gräset borde jag göra, men samtidigt behöver det torka upp lite mer ute, så det får bli tidigast på eftermiddagen.. och då fundera jag på om vi istället skulle åka till Nås efter maten och installera om datorn. Återstår att se.

Kommentarer
Postat av: inger

Grattis till 5000 besökare!



Kram Mamma

2009-09-02 @ 20:30:27
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0