Godmorgon onsdag!

foto0216 (MMS)

Godmorgon onsdag!


En helg på bortaplan.

Denna helg har vi inte prioriterat hemmet. Inte ett endaste dugg. Fast ibland måste man få ha även sådana helger.

Igår när vi vaknat och ätit frukost, packade vi in oss och åkte den lilla lilla biten hem till M´s mamma och pappa. Brödbakning i ugnen stod på schemat. Storbak snackar vi nu. Så en förmiddag och eftermiddag där med tillhörande lunch och fika, följde vi upp med att ta en tur till Nås. Vi kände inte för att åka hem helt enkelt. Lämnade en påse nybakat bröd till mamma och pappa, som vi halvt hjälpte till med att äta upp direkt, innan vi efter bad och massa bus åkte hem till oss. Lite mat i magen igen innan jag och Luddis slocknade som två stockar.

I morse vaknade jag strax efter halv 8, helt utvilad. Inte konstigt när man somnar vid halv 10 kanske... smög upp och tog en dusch innan grabbarna vaknade till liv vid 8 snåret.... frukost och packning in i bilen av oss och diverse återvinningsskräp, innan vi begav oss på nya upptåg. Idag stod besöka min farmor på förmiddagen på schemat, mellanlandning hos mamma och pappa för att få lunch, innan vi gjorde byn och dess julskyltning. Köpte x antal lotter, fick med oss lite vinster hem, gick tipspromenad, gissade och väntade på tomten. Någon påse tog vi inte med hem till junior, men han fick se honom. Ingen större reaktion blev det heller. Ytterligare ett hälsa-på-besök gjorde hos min mormor och morfar, innan vi återigen mellanlandade hos mamma och pappa för att få i oss lite kvällsmat...... så tack mamsen för maten idag!

En trött junior som endast sovit en timmes middag i bilen vid 12 tiden idag, slocknade rätt snabbt vid läggdags strax före 20.30 ikväll.... så ikväll har vi kunnat se på sportspegeln ostörda, när det senast hände, det kommer vi inte på långa vägar ihåg..

Måndag och ny vecka i morgon igen. Lika bra det så det blir helg snart igen.


Mysfrukost med medwurst och pepparkaka!

foto0210 (MMS)

Mysfrukost med medwurst och pepparkaka!


RSS 2.0