Då kör vi.

Har tagit mig hem från träningen, fått i mig lite kvällsmacka och ska snart borsta tänderna för att göra junior sällskap. Hoppas på att kunna somna rätt snart i kväll. Jag får rikta in mig på en tiiiidig morgon, för Ludvig hade slocknat vid 20.45...

Träningen idag bestod av som ni vet tester. Fyra stycken för att vara exakt. 1 spänsttest, 1 magtest, 1 snabbhetstest och så konditionstestet. Dessvärre faktiskt, så var det inte riktigt beeptestet, utan en variant av det, dvs jojo-testet... + att vi startade mitt i själva testet som jag fatta det, på nivå 8... så det var snabbt över och gick fort kan man säga.. + att man aldrig hann in i andra andningen pga att man hunnit bli lite kall däremellan. Jag klev dock inte av först och det var ju mitt mål. Avslutade med att spela lite tvåmål på stooooor plan. Hur jag tycker det gick? Tja, testerna tar jag med en nypa salt och spelet gick överförväntan. Det saknas fortfarande en hel del tempo i kroppen och lite bollkänsla... men det ser inte allt för mörkt ut för mig ändå tycker jag. I april är jag mer än redo. Så det så. Har lite ont i en stortå just nu (den är lite blå efter att ha kanat lite i skorna, men sen var det hundra år sedan jag hade dem på mig också....), men antar jag är rätt stel i morgon. Jag hoppas att jag åtminstone tar mig ur sängen lagomt till det är dags att åka på träning igen. =)

Hur det gick för grabbarna? Bra. Ludvig blev lite ledsen och grinig när jag åkt, men det berodde mer på att han var trött än att han saknade mig tror jag.. han hade visserligen kollat en del mot hallen efter att jag åkt, stackarn visste ju jag var där sist han såg mig... men sen hade farmor och farfar varit här och busat lite, så sen somnade han utan protest vid 20.45. Även idag har han bara sovit en middagstur och då vaknade han klockan 3. (bortsett från 1½ timme vid halv 8 i morse).

Läggdags nästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0