Trötter.

Om jag ska välja en av de sju dvärgarna att vara idag, så känner jag mig utan minsta tvekan som trötter. Sov visserligen middag alldeles nyligen, men det verkar inte ha gjort susen.

Ludvig valde att inte vilja sova förrän sent igår kväll.... + att när klockan var kvart i sju var han så vaken man kan bli och bara snurrade i sängen... japp, det är det bästa han vet just nu, att snurra runt runt runt i sängen! Han kan även resa sig till sittläge i sängen emellanåt.... lyckades få honom att somna om någon timme, men sen var det kört. Sen tog det bra många mer timmar än det brukar att få honom att sova middag idag på dan.. klockan blev nästan halv 2 innan han gav med sig! Lite mer än en timmes vila, men sen är det full fart igen!

Ska ta och äta lite mellis tror jag. Jag kan behöva fylla på magen med en smörgås inför träningen om några timmar och Ludvig ska få sig lite djungeldessert.

Vi har haft eller vi har M hemma idag. Han har sovit som en knubbad säl i natt och vaknade med nackspärr... så efter ett besök hos massören i grannkommunen, så tyckte denne att han skulle stanna hemma från jobbet idag... så sagt och gjort. Lika bra det kanske, för han hade inte mer än hunnit dit heller, förrän han nästan har fått lov åka hem igen för att hinna möta upp mig och L i tid till min träning... så nu löste det sig också. Bara att hoppas att M piggnar på sig lite och kan vara någorlunda buskompis medan jag är bprta och springer skiten ur mig.

Kommentarer
Postat av: Inger

Nu kan du väl hälsa på dem. Smittan kan finnas i affären också när de är dit. Kram Mamma/mormor

2010-01-19 @ 16:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0