1 års statusen.

Mycket riktigt. I morse fick jag väcka Ludivg. Först väckte M mig ska sägas. Fast inte gick det någon nöd på hans humör vid 7 snåret heller. Alltid lika go och glad, mysgrodan!

Det gick bra hos BVC. Var läkarkontroll dags idag och egentligen vaccination. Dock ligger vi ju lite efter det schemat i och med att vi valde att ge L svinsprutorna och det måste gå en viss tid mellan sprutorna. Vågen visade idag 11900 gram och måttbandet 77,5 cm.  

Vi slog två flugor i en smäll, så när vi ändå var i Mfjd, så köpte vi med oss lite pellets hem. Så dagens styrketräningspass är avklarat. =) Var en trött kille som sedan somnade i bilen hem och ligger nu ute i vagnen och snussar.

Våra planer för övrigt för dagen är lite vaga, men lunch när L vaknar, sen bus och lek, kanske lite utevistelse om det blir lite ljusare ute....., M kommer hem runt 17-tiden idag då det är sagt att vi ska få hit en grävare som ska försöka flytta lite sten åt, så att vi eventuellt kan börja få till den "nya" gräsmattan efter bygget.... om man ser på hur det ser ut just nu, så känns det ganska hopplöst, men på nå vis ska det väl gå att få till... kanske ska gå ut och ta en bild åt er på eländet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0